Back to Question Center
0

10 SEO Vinkkejä WordPress Websites From Semalt

1 answers:

Hakukoneet huolehtivat vain tietyistä "tech-asioista", kuten alt-tunnisteista, tiedostonimistä,ja avainsanoja. Ymmärtäminen, miten nämä "tech-asiat" toimivat, saattaisivat menestyä liiketoiminnalle, kun laiminlyönti voi toimia sinua vastaan.

Artem Abgarian, asiakkaiden menestyspäällikkö Semalt ,antaa arvokkaita vinkkejä siitä, miten saada huomata Internetistä WordPress-sivustolla.

 • Sisältö on paras optimointi. Optimointi on tehokasta vain, jos se on varmuuskopioituainutlaatuinen ja laadukas sisältö. Tekstit ja avainsanat korostavat viestin teemaa - programas para fazer videos online. Sisällön tulisi keskittyä kävijöiden tarpeisiin eikä etsintäänmoottoreita. Sen on myös oltava luettava ja ymmärrettävä.
 • Taaksepäiden vaihtaminen. Jos tämä vaihto tapahtuu oikein ja linkit tulevatjotka tarjoavat samaa sisältöä sivustollesi, se antaa sinulle suuria etuja.
 • Oikeiden nimien määrittäminen kuvatiedostoille. Piirretään tärkeimpiä kuvia javiestissä olevia tekstejä, Google näyttää kaikki niihin liittyvät tulokset, jotka perustuvat tehtyyn kyselyyn. On suositeltavaa käyttää tietyn avainsanoja
 • , kun taas kuvassa näkyvä aihe on kuvassa, muistettaessa käyttää alt-tagia ja otsikkotunnisteita näkyvyyden ja optimoinnin lisäämiseksi.
 • Lyhyet permalinssit, joihin sisältyy avainsanoja. Ymmärrettävät permalinssit ovat edullisiayrityksille. Pysyväislinkkiin vain neljä ensimmäistä sanaa ovat merkityksellisiä, koska Google jättää pois kaikki seuraavat sanat..
 • Hakukoneoptimoidut teemat. Jotkin verkkosivustojen teemat käyttävät liikaa koodia luodakseenulkoasu ja muotoilu. Googlen on indeksoitava lähdekoodin kautta kalibroitakseen asiaankuuluvaa sisältöä. Mitä monimutkaisempi koodi on, sitä vähemmänsisältö ja avainsanan tiheys. Suorituskyky on keskeinen tekijä määritettäessä hakuehtoa, minkä vuoksi nopeat teemat parantavatliiketoiminnan Google-ranking.
 • Luo sivukartta XML-muodossa. Tämän tehtävän suorittaminen on helppoa käytettäessäGoogle XML Sitemaps -laajennukset. Muita käytettäviä resursseja ovat Web-sivuston optimoija ja Webmaster Central.
 • Korosta informatiivista sisältöä tai avainsanoja. Avaimet h1-h6 auttavat korostamaanotsikoita, tekstitystä tai tärkeitä viestejä artikkelissa.
 • Sosiaalisen verkoston virat. Viestintä sosiaalisissa verkostoissa on varovainen SEO-optimoinnille.Niin paljon kuin se edistää jotain arvo SEO, virkaa pitäisi olla monipuolinen eikä vain liiketoimintaa. Se auttaa sinua rakentamaan suuren viestinnänteidän ja yleisön välillä.
 • Säilyttäminen mustasta hatusta SEO-käytäntöön. Google on lähes mahdotonta huijatakäyttämällä mustan hattun tai peilin HTML-sivustoja, koska Google lopulta löytää ne ja määrätä raskaita rangaistuksia.
 • Työskentely oikealla alustalla. Vältä Flashin käyttämistä, koska se ei ole näkyvissä etsinnässämoottorit ja käytä sen sijaan WordPressiä.

SEO parantaa tietyn sivuston liikenteen määrää tai laatua. Hakukoneet auttavatsaavuttamassa tätä käyttämällä liikennettä "luonnollisten" tai "maksamattomien" hakutulosten kautta. Teorian takana on se aikaisempi tai suurempi sivustonäkyy tulossarjassa, sitä suuremman kävijämäärän se saa.

November 27, 2017