Back to Question Center
0

10 tapaa kasvattaa sähköisen kaupankäynnin myyntiä todistetusti

1 answers:

Itse asiassa eCommerce-yritysten omistajat tekevät paljon rahaaniiden tuotteista. Tilastotieteiden äskettäinen tutkimus on osoittanut, että vähittäiskaupan verkkokaupan myynti on maailmanlaajuistatulee olemaan 2,86 miljardia dollaria vuonna 2018. Valitettavasti et vain rakenna sähköistä kaupankäyntiätallentaa ja odottaa asiakkaita tulvista sivustosi. Sinun täytyy aloittaa onnistuneet markkinointikampanjathoukutella asiakkaiden kiinnostusta.

Hyvä uutinen on, että Semalt Digital Servicesilla on seuraavat markkinointistrategiatlisätä sähköisen kaupankäynnin myyntiä - business valuation services llc. Ivan Konovalov Semaltin asiakassuhdehallinta antaa tärkeitä vinkkejämitä taktiikkaa eCommerce myymälöissä pitäisi toteuttaa, jotta menestyä.

1. Use Up-Selling ja Cross-Selling

Up-myynti ja ristiinmyynti ovat varmoja palomuureja, joita voit käyttää verkkomyynnin lisäämiseen. Ristiinmyyntion tapa ottaa käyttöön samankaltaisia ​​tuotteita ja mitä asiakas harkitsee ostamista. Se antaa aasiakkaalle on paljon täydentäviä tuotteita, joista valita. Up-myynti on ylivoimainen myyntisen tuotteen versio, jonka asiakas ostaa. Tämä menetelmä mahdollistaa asiakkaan näkevän saman tuotteenkehittyneillä ominaisuuksilla ja korkeammalla hinnalla.

Myyntitekniikat on suunniteltu kannustamaan asiakkaita ostamaan muita tuotteita. Totuus on, että milloinasiakkaat näkevät enemmän kuin mitä he tarvitsevat, heitä kannustetaan ostamaan enemmän. Useat tutkimukset ovat osoittaneetettä ylösmyynti ja ristiinmyynti kannustavat asiakkaita palata enemmän.

2. Paranna sivustosi suunnittelua

Nykypäivän digitaalisessa iässä tarvitset mukautetun verkkosivuston suunnittelun houkuttelemiseksi ja potentiaalisten asiakkaiden ottamiseksi mukaan. teidänVerkkokauppaan kuuluu yrityksen osa, ja sen mallin on kuvastettava, kuinka ammattimainen brändi on.Itse asiassa mainostuskampanjoiden pitäisi alkaa myös kaupastasi. Semalt-asiantuntijat ovat paljastaneetse, että asiakkaat useimmiten välttävät verkkokaupasta, jos sillä ei ole merkittävää räätälöintiä.

Hyvin suunnitellun sähköisen kaupankäynnin rakentaminen on tärkeä askel kohti kilpailijoiden voittamista. Jos oletsuunnittelet uudelleenmainostasi myymälääsi ja varmista, että sillä on reagoiva muotoilu, joka antaa asiakkaille mahdollisuudenupea ostokokemus. Itse asiassa, voit ajaa enemmän myyntiä, kun teet ihmiset helpostinavigoida ja etsiä tuotteita verkkosivuilla.

3. Tee sivustoasi Mobile Friendly

Viime vuosina markkinoille on tullut paljon uusia tabletteja ja älypuhelimia.lisäsi huomattavasti verkkokauppojen määrää. Tutkimukset osoittavat, että matkapuhelinten ostajien määräon ylittänyt työpöydän käytön. Tässä digitaalisessa iässä sähköisen kaupankäynnin tallentaminen on täysin hyväksyttyeri mobiililaitteisiin on olennainen osa yrityksen menestystä.

Vaikka Googlekin lisää mobiililaitteiden hakuja verkkosivustoille, jotka näyttävät asianmukaisesti mobiililaitteille.Voit luoda mobiiliversion nykyisestä verkkosivustosi sivustosta käyttämällä muuntamisympäristöä tai mobiililaitettalisäosia. Mobiiliystävällisen sähköisen kaupankäynnin luominen on hyvä tapa, jolla voit houkutella yritystäsimatkapuhelimiin. Kaupan optimoinnilla voit lisätä tulosprosentteja ja kasvattaa myyntiä.

4. Käytä laadukkaita tuotekuvia

Älä käytä tuotekuvaa vain kuvien lisäämisen vuoksi. Tuotteiden kuvissa pitäisi ollakorkealaatuinen. On totta, että ammattimaisten tuotteiden kuvaaminen voi olla pelottava tehtävä, muttaon myös totta, että ne voivat auttaa houkuttelemaan potentiaalisia asiakkaita kauppaan. Asiantuntijat ovat osoittautuneet moniksikertaa, kun lisäämällä elävien kohteiden kuvia zoomausvaihtoehdoilla, kannustetaan potentiaalisia asiakkaita ostamaan tuote.

5. Tuotesivujen kuvausten optimointi

Tuotesivun kuvauksillasi voi houkutella asiakkaita tekemään ostoksia. Varmista ettäolet kuvannut hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka tekevät asiakkaista kiinnostuneita. Pidä motivoida niitä edelleen alassuppilo. Suosituimmat eCommerce-sivustot, kuten Amazon, näyttävät tuotteen avainominaisuuksia myynnin parantamiseksi.

Kuvausten on oltava hyvin määriteltyjä, jotta kaikki potentiaaliset asiakkaat, jotka lukevat niitä, kannustetaanryhtyä toimiin. Voit käyttää houkuttelevia lyhyitä luoteja esittelemään tuotteen tärkeimmät ominaisuudet. Ei epäilystäkäänettä menetät paljon myynnistä, kun yksityiskohtia, joiden tarkoituksena on kannustaa sinuaAsiakkaat tekemään ostoksen piilevät kuvaus.

6. Luo lyhyitä promootiotuotteita Videot

Videokampanja on tärkeä markkinointistrategia monille verkkokaupoista, joita käytetään siihenkasvata myyntiä. Nykypäivän mobiilikäyttäjät suosivat katsomaan videoita enemmän kuin muitasisältöä. Luo mielenkiintoisia lyhyitä myynninedistämisideoita tuotteistasi, myös tärkeitäominaisuuksia, jotka voivat kaapata asiakkaiden huomion. Integroida nämä videot eri tuotteisiin.

Voit myös lähettää tuotevideoita kaikkiin suosituimpiin videoasemiin, mikä lisää altistumista. äläunohda optimoida videoidesi SEO lisäämällä avainsanoja videon otsikkoon ja kuvaukseen. Sinävoi lisätä sivustosi osoitetta tekstinä kuvauksessa myös liikenteen ohjaamiseksi.

7. Luo ainutlaatuinen arvoehdotus

Ecommerce-alalla vallitseva valtava monimuotoisuus vaikeuttaa yrityksiäasettamaan itsensä pois kilpailusta. Ei ole väliä kuinka ainutlaatuinen ajattelet tuotteitasiovat, siellä on luultavasti toinen shop siellä, joka tarjoaa saman tai samankaltaisiatuotteita kohdemarkkinoille. Jos näin on, niin mitä sitten voit tehdä tuotemerkillesierottuvat joukosta tuhansia muita merkkejä? Ainutlaatuinen arvoehdotus on mitätekee brändistäsi erityisen. Sinun täytyy kirjoittaa hyvä ainutlaatuinen arvoehdotus, joka käsitteleetuotteen arvo. Tarjoamalla se, voit ylpeä kilpailussa ja nauttia johtamisen eduista.

Ainutlaatuinen arvoehdotus voidaan integroida kotisivulle, tuotesivulle ja mainoksellesivulla, jolloin tulosprosentit paranee. Tietäen, mikä asettaa tuotemerkki muistatuotemerkit auttavat sinua hallitsemaan menestyksekästä verkkokauppaa. Tämä strategia auttaa erottamaan sinut kilpailijoiltasi.

8. Tarjousvapaus ja helppo palautus

Tämä markkinointitavoite voi motivoida potentiaalisia asiakkaita ostamaan sinusta ja parantamaan myyntiä eksponentiaalisesti.Verkkokaupan tuotot ovat auttaneet monia eCommerce-tuotemerkkejä saadakseen asiakasuskollisuutta ja tekemään heidät valmiiksi palata takaisin.

Verkkokaupan vähittäiskaupan tuotot ovat yleisiä eCommerce-liiketoiminnassa, ja asiakkaat palauttavat tuotteitaanhe ostivat aika ajoin. Asiakas voi päättää palauttaa vahingoittuneen tuotteentai ei sovi hyvin. Asiakkaat palauttavat noin yhdestä kolmesta tuotteesta. Itse asiassaenemmistö ostajista tarkastelee palauttamispolitiikkaa ennen ostoksen tekemistä.

Jos potentiaaliset asiakkaat tietävät, että he voivat vapaasti palauttaa tavaroita, he todennäköisemmin ovatTule takaisin uudestaan. Wall Street Journalin tekemä tutkimus on vahvistanut sen parhaanasiakkaat ovat niitä, joilla on korkeimmat tuottoasteet. Tämän politiikan toteuttaminen omassakäytäntö auttaa sinua välttämään suuria myynti- ja liiketoimintamahdollisuuksia.

9. Näytä tuotteet kotisivullasi

Kotisivuni on yksi eCommerce-sivuston tärkeimmistä osista, joten sinun pitäisikäytä sitä pitämään asiakkaat aktiivisesti. Showcase parhaiten myyviä tuotteita, jotta mahdolliset asiakkaatvoivat selvästi nähdä ne. On todennäköisempää, että jokainen kauppias, joka tulee verkkokauppaanmuiden sivujen kautta voi päästä käymään kotisivulla nähdäksesi muita tuotteita. Joten, asettamallasuosituimmat tuotteet kotisivulla lisäävät väistämättä myyntiä.

10. Tarjoa useita toimitusvaihtoehtoja

Asiakkaan tarjoaminen useilla toimitusvaihtoehtoilla lisää myyntiäsi. Yllättävän,mutta laadukkaita tuotteita myyvät yritykset tarjoavat erittäin poikkeuksellisen verkkokokemuksenusein epäonnistuvat toimituksen yhteydessä. Jos aiot motivoida asiakkaita ostamaanolet valmis tarjoamaan useita toimitusvaihtoehtoja. Tällainen hyödyllinen markkinointistrategiaon helppo toteuttaa, mutta se auttaa sinua välttämään potentiaalisten asiakkaiden menettämistä ja antamaan heidät menemään kilpailijoihisi.

On selvää, että Internet on muuttanut ihmisten etsintää ja tuotteiden ostamista. Nämäpäivää työpöydällä tai mobiililaitteella voit ostaa mitä tarvitset verkossa. Ihmiset ovatyhä halukkaampia liittyä sähköiseen kaupankäyntiin. Pidä kiinni vauhdin nousustasuosio verkkokaupoista, kannattaa viitata Semalt Digital Services tarjoamaa ammatillista apua.

November 27, 2017