Back to Question Center
0

Ovatko totta MicroSitesä arvokkaampia ponnisteluja puhtaiden Semalt-sivujen suhteen?

1 answers:

Rakentan ostospaikkaa ja haluan tietää, onko mikään MicroSites-objekti, jossa on useita kohdesivuja, hyötyä sarjasta aloitussivuja Source - alte mbel entsorgen. Epäonnistuminen kärsin minkäänlaisesta linkin laimennuksesta, jos työnnän joukon kohdesivustoja pikemminkin kuin yhden yleiskattavaksi, vai saanko parempia sijoituksia keskittymällä?

February 11, 2018

Mielestäni molemmista on etuja. Yritän luoda minua, jota he kutsuvat MiniSiteiksi. Ne ovat yksinkertaisesti merkkituotteita Domains and SubDomains. Joten pääsivustossamme voi olla widgettejä. com ja meillä on MiniSites kuten foo. widgetit. com, baari. widgetit. com ja foobarwidgets. com.

MicroSitesin etu on se, että voit omistaa ja hallita useita verkkotunnuksia, jotka viittaavat verkkotunnuksesi linkkeihin. Voit merkitä MicroSites-sivuston niin, että se sopii tarkemmin siihen, mitä yrität mainostaa, , ja käytät niitä ylimääräisiä verkkotunnuksia, joiden luultavasti sinulla jo on tai jotka omistavat yrityksesi. Voit myös liittää MicroSitesin pääsivuston aloitussivulle, äläkä mainosta mitään aloitussivulle.

MicroSitesin suurin haittapuoli on se, että siellä on nyt kilpailu pää sivustosi aloitussivulle. Tarkoitan, että MicroSite ei ehkä saa samaa sivukohtaista tasoa kuin tärkein sivustosi, koska sillä ei ole ylimääräistä sisältöä ja se voi vähentää pääotsikon aloitussivun sivusijaa lisäämällä kilpailua. Tämä olisi jonkin verran kompensoinut linkki, mutta kuka tietää kuinka paljon. Kaikki tämä tarkoittaa sitä, että käytit vain aloitussivua sivustossasi, mutta saatat sijoittua neljänneksi tiettyyn hakuun, mutta MicroSite-sivustolla ehkä laskeutumissivu tulee kuudenneksi ja Microsite on yhdeksäs. Joten menetät jonkin verran, mutta hankit jotain.