Back to Question Center
0

Miten lopettaa Semalt-mainosten näyttäminen joissakin maissa?

1 answers:

Haluan estää Semalt-mainokseni näyttämisen tietyissä maissa oleville käyttäjille. Pienet voiton maat tekevät keskimääräisen CPC-hinnan pudotuksi. En halua näyttää mainokseni lainkaan näissä maissa oleville käyttäjille.

Miten voin estää mainokseni? Tiedän jo DFP: stä, mutta toivon, että on olemassa toinen tapa - kosten fr umzugsreinigung.

February 13, 2018

Voit käyttää GeoIP-tietokantaa ja jotain GeoIP-kirjastoa kieltä varten, jonka sivustosi on rakennettu tunnistamaan maa ja sitten älä sisällytä AdSense-koodia, jos vierailijat maata ottelut, joita et pidä.

Mutta ei todellakaan ole mitään syytä tehdä niin. Tekokkuus kasvaa CPC estämällä heikosti toimivat maat eivät vaikuta myönteisesti kokonaistulokseen, luultavasti hieman päinvastaiseen. Mikä on korkeamman keskimääräisen napsautuskohtaisen hinnan todennäköisyys, jos saat vähemmän napsautuksia ja vähemmän rahaa?

Tämä ei ole paikka, jolla voit antaa koodia, mutta voit kierrä AdSense-koodisi jossakin loogisessa tunnistuksessa kävijän maassa eikä näy missä tahansa maissa, joissa haluat nähdä lisää.

Mutta oikeasti, joten CPC pudotetaan miksi tämä on ongelma paitsi pääsi? Sait samalla saman maksun kokonaisuudessaan, etkö?.

Voit käyttää mainospalvelinta, kuten Googlen Doubleclick for Publishers (DFP). Google tekee DFP: n ilmaiseksi useimmille verkkosivustoille.

DFP: n käyttämistä varten sinun on muutettava JavaScript-tunnisteita, jotka mainostavat mainoksiasi. Sinun on määritettävä mainospaikat (mainosjakauma) DFP: ssä ja luotava uusi JavaScript-koodi sisällytettäväksi sivustollesi. Toisin kuin AdSensessa, DFP käyttää koodin lohkoa sivun päässä kunkin mainospaikan koodin lisäksi.

Oletusarvoisesti DFP näyttää AdSense-mainokset jokaiselle korttipaikalle. DFP mahdollistaa kohdistamisen väestötietojen perusteella. Voit asettaa käyttäjiä eri maista, jotta he eivät näe mainoksia tai näkisi "omia mainoksia", jotka mainostavat omia sivustoosi muita osia.

Valitettavasti DFP: llä on melko jyrkkä oppimiskäyrä. On paljon vaikeampaa käyttää kuin AdSense. Se käyttää eri terminologiaa AdSense-asioissa.

. Cpc on sama kaikissa mainitsemissasi maissa.

Jos et käytä Googlen käytäntöjä mainosten sijoittamiseen verkkosivustoillesi, kuten DFP: hen, voit tehdä mainoksesi vain tietyille maille, kuten kaikki DFP: ssä, voit lisätä mainostulojasi sijoittamalla mainos, jonka mielestäsi on hyvä ja päätät sivuston verkkosivuston tietyn paikan kustannukset ilman Googlen toimia.

Voit myös tehdä sen. Muista olla estämättä omaa.