Back to Question Center
0

Kuinka tarkistaa, että minulla on virheellisiä linkkejä Semalt-sivustossani?

1 answers:

Minulla on Wordpress-sivusto ja äskettäin huono AdSensesta virheellisen toiminnan suhteen. Mielestäni en tiedä miksi, mutta yksi niistä asioista, jotka voivat olla piilotettu linkki teemassani. Teema ei ole aktivoitu (nulled). Tiedän, että tämä on väärä, mutta aktivoin teeman niin pian kuin voin.

Voitteko kertoa minulle, miten löydän, jos minulla on jotain vikaa teemassa?

Vältä sinua etukäteen!

. - computer repair milpitas ca
February 13, 2018

Ensimmäinen ehdotus: keskeytä kaikki Google-mainokset ennen tilisi lukitsemista, koska Google ei tunnu avaamasta suljettuja AdSense-tilejä.

Toiseksi haluaisin tarkistaa teemasi teeman aitouden tarkastus . Se skannaa kaikki teema-tiedostot mahdollisille haitallisille koodeille.

Kolmas: Yritä selvittää, jos sait jo mainitsemasi huonoa liikennettä (botit jne.).

Neljäs: Miten integroit mainokset sivustoosi? Onko se mukautettu widget tai jotain teemalla tai toisella pluginilla? Jos kyllä, yritä koodata mainoksia suoraan teemalla AdSense-koodin avulla.

Virheellinen napsautustoiminto koostuu napsautuksista tai näyttökerroista, jotka voivat keinotekoisesti lisätä mainostajan kustannuksia tai julkaisijan tuloja ja joista päätämme olla veloittamatta mainostajaa. Tämä sisältää, mutta ei rajoittumatta, julkaisijan napsautukset tai näyttökerrat, jotka napsauttavat omaa mainostaan, julkaisija, joka kannustaa mainoksia napsauttamalla, automaattisia napsautustyökaluja tai liikenteen lähteitä, robotteja tai muita harhaanjohtavaa ohjelmistoa.

Mahdollisuudet saada takaisin Adsense-ohjelma ovat erittäin hyvin ohut. Lisätietoja on ohjekeskuksessa: https: // www. Google. com / adsense / support / bin / vastaus. py? answer = 57153

Tiedätkö syyn miksi estettiin? Voi olla todennäköisesti kelpaamattomia napsautuksia, voit tehdä valituksen: http: // www. Google. fi / support / adsense / bin / pyyntö. py? contact = appeal_form

Jälleen kerran mahdollisuudet saada tili takaisin ovat luultavasti vieressä mitään. On erittäin tärkeää, että Adsense-julkaisijat ottavat proaktiivisen kannan ja varmistavat, että kaikki ehdot ja ohjelmasäännöt ovat täysin vaatimusten mukaisia.