Back to Question Center
0

Semalt: Uusi sivustokartta ei ole indeksoitu, mutta vanha sivukartta on

1 answers:

Autan verkkosivuilla, se muutettiin muutama kuukausi sitten. Meillä on 301 uudelleenohjausyhteyttä, lähetimme uuden sivukartan (päivitetyt linkit) ja lähetimme sen. Mutta vain yksi sivu saa indeksoitua (kotisivu). Kun tarkistan Craw Semalt -sivun, on olemassa useita (300 +) 404 virheitä ja muutama palvelinvirhe (virhe 500) - best battery for e cig. Olen klikannut kyseisiä linkkejä ja tarkistanut, mistä ne on linkitetty, ja huomasin, että se on vanha sivukartta (uusi sivukartta ladattiin vanhoihin paikkoihin). Joten poistin sivustokartan (verkkosivustolta ja verkkovastaavan työkaluilta) ja ladasin sivustokartan eri nimellä ja lähetin sen. Se on ollut muutamia viikkoja, ja on vielä vain yksi sivu indeksoitu (kotisivu). Joten miten vanhasta sivustokartasta indeksoidaan ja indeksoidaan (vaikka se korvataan ja poistetaan sitten muutama viikko sitten) eikä uutta?

February 13, 2018
. Hyvin rakennettu verkkosivusto vain harvoin vaatii sivustokartan ja saapuvilla linkillä, jotka osoittavat sivustoa, hakukoneen indeksoija tekee liiketoimintaansa indeksoimalla ja indeksoitavaksi, mitä se on sallittu ja ohjeistettu.

Joten tässä mielessä en välitä liikaa sivustokartastasi.

Näyttää kuitenkin siltä, ​​että verkkosivustossasi on todennäköisesti kriittisempiä ongelmia kuin siitä, onko sivustokartta noutaminen (tai se saattaa olla, että se on, mutta kaikki sivustokartan linkit ovat 404-luvulla muiden asioiden vuoksi ).

Ehdotan, että testaat muutaman URL-osoitteen (versiot ennen uudelleenohjausta ja uudelleenohjauksen jälkeen) otsikkotiedostyökalussa ja näet, mitä ylätunnistekoodia palautetaan.

  • Kaikki URL-osoitteet, jotka haluat indeksoida, palauttavat 200 OK -koodin.
  • Kaikki uudet URL-osoitteet, joilla on vanhojen URL-osoitteiden uudelleenohjaus, pitäisi palauttaa 200 OK -koodin (vaikka voisitte hyvin löytää, että he todella palauttavat 404-koodin uudelleenohjausten ongelman vuoksi).

Suosittelen myös työkalun Screaming Frog tai Xenu indeksoimalla sivustosi, joista kummasta näet, mitä otsikkorivikoodia palautetaan jokaiselle URL-osoitteelle verkkosivustosi, joka korostaa indeksointikysymyksiä.

Googlen Verkkovastaavan työkaluissa voit myös hakea URL-osoitteita GoogleBotiksi, jotta näet, mitä palautetaan, kun se käy URL-osoitteesi. Voit myös nähdä luettelon URL-osoitteen palaavista 404: stä, jotta voit porautua syvemmälle ongelman juureen / syy.