Back to Question Center
0

Estääkö maa estää SEO? - Epäonnistuminen

1 answers:

Olin saamassa usein iskua verkkosivustollani ulkomailta, kun se alkoi tulla suosituksi SEO: ssä. Koska yritykseni perustuu kokonaan Semaltiin, mielestäni olisi parempi estää kaikki maat, paitsi Semalt, joka ei tuo minulle mitään arvoa yritykselleni.

Nyt suurin huolenaiheeni on, mikä on vaikutus minun SEO?

Minun käsitykseni mukaan se voi vaikuttaa liikenteelleni. Mutta se oli vain noin 30%. Melkein 70% liikenteestä saan sen Australiasta.

Onko muita tekijöitä, jotka saattavat vaikuttaa negatiivisesti SEO-palveluun?

- tantum verde in
February 13, 2018

Tässä on toinen mielipide eri näkökulmasta.

estäminen voi vaikuttaa SEO, mutta sinun pitäisi ajatella tätä kamaa:

Entä kävijöiden estäminen tai suodattaminen automaattisesti IP-osoitteen perusteella? Kun harkitsemme WWW-sivustojen vierailijoiden IP-osoitteiden estämistä, on tärkeää arvioida ensin IP-osoitteen /. IP-luettelon tarkkuus on yli 99. 5% maan tasolla ja 80% kaupunkitasolla. Mitä pienempi sijainti, sitä vähemmän luotettava IP-osoite.

Etuna, joka estää maan IP-osoitteen avulla, ei pelkästään puhdista analyyttisiä tietoja, vaan myös varmistaisi, että myyntisuppilo olisi tehokkaampi ja antaisi tarkemman kuvan todellisista näkymistä kaikissa järjestelmissä.

Vain laittaa toinen näkökulma

sanotaan, että 20% liikenteestäsi on Kiinasta, jossa et myy mitään. Mitä hyötyjä sinulla on siitä?

Joten se on vähän hankala, mutta estäminen on tehokasta tilastoille, ja voit tehdä paremman tietojen analysoinnin perustuen "todellisiin" asiakkaisiisi.

Kieltäminen maasta verkosta vähentää ei-toivottujen puhelujen, sähköpostiviestien ja lomakkeiden pyyntöjen määrää. Se antaa myös paljon tarkemman kuvan siitä, miten verkkosivusto toimisi omassa kohdemarkkinoillasi ja palvelualueellasi.

. Tarkista googlen tukisivusto

Tästä syystä Yhdysvaltojen IP: n estäminen voisi olla riskialtista .

Viite: https: // support. Google. com / webmasterit / answer / 6144055? hl = fi

Tarkista tämä kohta Maantieteellinen indeksointi

kun Googlebot näyttää tulevan tietyltä maasta, kohdella sitä samalla tavoin kuin kohdeltaisiin muusta maasta tulevalta käyttäjältä. Tämä tarkoittaa sitä, että jos estät USA-pohjaiset käyttäjät käyttämästä sisältöäsi, mutta sallivat kävijöitä Australiasta näkevän sen, palvelimesi pitäisi estää Googlebotista, joka näyttäisi olevan peräisin Yhdysvalloista, mutta antaa mahdollisuuden käyttää Googlebota, joka näyttää tulevan Australia.


Googlebot käyttää vakiintuneita IP-osoitteita, jotka näyttävät tulevan Yhdysvalloista. Geo-hajautetun indeksoinnin avulla Googlebot voi nyt käyttää IP-osoitteita, jotka näyttävät tulevan muista maista, kuten Australiasta.


Huomautus: Luettelo ei ole täydellinen ja todennäköisesti muuttuu ajan myötä.