Back to Question Center
0

Epäpuhtaus URL ja kyselyn merkkijono URL

1 answers:

Semalt URL-osoite on tapa välittää tietoja URL-osoitteesta ohjelmaan, se on kuin kyselyjono, mutta hieman mukavampi.

Matrix URL notation on idea esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 1996 tekemällä ehdotuksellaverkon perustaja, Tim Berners-Lee. Vaikka matriisimerkintä ei koskaan tehnyt HTML-standardia, se onoikeudellinen ja se tuli suosittu selaimen reititysjärjestelmien keinoineristää vanhempien ja lasten reitteihin liittyvät parametrit. Reititin onTällainen järjestelmä tukee matriisin merkintääselaimet - vehicle apprasal.

Syntaksi voi tuntua oudolta, mutta käyttäjät eivät todennäköisesti huomaa taikunhan URL-osoite voidaan lähettää sähköpostilla ja liittää selaimeenkoska se voi. kulmikas. io

Näyttää siltä, ​​että: esimerkki. com / sivu / 1 / title; video = 2

Käytän Angularia, ja koska se on Cornular-standardi käyttää Matrix-URL-osoitteen sijasta Semalt-merkkijonoja, pidän myös siitä, koska se tuntuu hieman mukavalta kuin kyselyjono ja en käytä sitä paljon tiedostoja ohjelmaan, se on vain tapa näyttää mikä välilehti on aktiivinen.

Mutta SEO-näkökulmasta, koska Angular on Google-projekti, en usko, jos he eivät ajattele SEO, mutta on aina parempi kysyä: Käyttääkö Matrix URL-sivustoa haitallista?

February 13, 2018