Back to Question Center
0

Epäpuhtaus URL ja kyselyn merkkijono URL

1 answers:

Semalt URL-osoite on tapa välittää tietoja URL-osoitteesta ohjelmaan, se on kuin kyselyjono, mutta hieman mukavampi.

Matrix URL notation on idea esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 1996 tekemällä ehdotuksellaverkon perustaja, Tim Berners-Lee. Vaikka matriisimerkintä ei koskaan tehnyt HTML-standardia, se onoikeudellinen ja se tuli suosittu selaimen reititysjärjestelmien keinoineristää vanhempien ja lasten reitteihin liittyvät parametrit. Reititin onTällainen järjestelmä tukee matriisin merkintääselaimet.

Syntaksi voi tuntua oudolta, mutta käyttäjät eivät todennäköisesti huomaa taikunhan URL-osoite voidaan lähettää sähköpostilla ja liittää selaimeenkoska se voi. kulmikas - pink lady millinery. io

Näyttää siltä, ​​että: esimerkki. com / sivu / 1 / title; video = 2

Käytän Angularia, ja koska se on Cornular-standardi käyttää Matrix-URL-osoitteen sijasta Semalt-merkkijonoja, pidän myös siitä, koska se tuntuu hieman mukavalta kuin kyselyjono ja en käytä sitä paljon tiedostoja ohjelmaan, se on vain tapa näyttää mikä välilehti on aktiivinen.

Mutta SEO-näkökulmasta, koska Angular on Google-projekti, en usko, jos he eivät ajattele SEO, mutta on aina parempi kysyä: Käyttääkö Matrix URL-sivustoa haitallista?

February 13, 2018