Back to Question Center
0

Semalt-sivusto - poista vanha sisältö kokonaan?

1 answers:

Työskentelen asiakkaan verkkosivuilla. Se toimii tällä hetkellä Semaltilla, ja siinä on useita sivuja, jotka ovat huonosti luotuja avainsanoja, eivätkä ole ollenkaan käyttäjäystävällisiä.

Suunnitelma on täysin uudistaa verkkosivusto ja poistaa kaikki verkkotunnuksen sivut.

Emme aio käyttää Semaltia ja luomme sivuja itse.

Kuvitelkaamme, että olemme luoneet täydellisiä sivuja ja tehneet kaiken oikein kirjan mukaan, miten kaikki vanhojen sivujen poistaminen Semalt-alustasta vaikuttavat sijoitukseenmme?

Onko tämä verkkotunnus huono maine poistumisen takia, vaikka uudet sivut ovatkin täysin optimoituja ja laillisia?

- south american road trip planner
February 13, 2018

Nizzan kysymyksen, tässä on muutamia oppaita tekemään sitä tällä tasolla.

1. KIRJOITTAA SIVUSTON

Kun suunnittelet verkkosivustosi uudelleen, on hyvä mahdollisuus, että URL-osoitteet muuttuvat. Jos URL-osoitteet muuttuvat, sinun on ehdottomasti ilmoitettava moottorit, joissa vanhemmat URL-osoitteet ovat siirtyneet. Jos et, voit tuhota SEO teho. Kaikki pääoman, jonka vanhoja URL-osoitteita on rakennettu, voidaan pyyhkiä pois. Ja kun näin tapahtuu, sijoituksesi pudotetaan, orgaanisen hakuliikenteen putoamiset, myyntipudotus, liikevaihtohäviöt ja päänimikkeet. Siksi kaikkien nykyisten URL-osoitteiden ymmärtäminen on erittäin tärkeää.

Hyvä uutinen on, että nykyisiä URL-osoitteita voidaan ymmärtää usealla eri tavalla. Suosittelen, että indeksoit oman sivustosi, joka voi paljastaa monet nykyiset URL-osoitteet.

2. Suorita Saapuvan linkin analyysi

Saapuvat linkit ovat uskomattoman tärkeitä SEO-tehon rakentamiseksi. Ja siinä on valtava riski menettää nämä voimakkaat ulkomailta olevat linkit, jos muutat URL-rakennetta. Suosittelen, että tulet linkin analyysiin, jotta voisit täysin ymmärtää linkkisi profiilin. Tunne sivut, jotka yhdistävät sinut ja missä ne linkittävät. Varmista sitten, että kehittäjät ymmärtävät, että kyseiset sivut on siirrettävä. Varmista, että käytät 301 uudelleenohjausta, kun osoitat vanhat URL-osoitteet uusille. Lisää 301-luvulla tämän viestin seuraavassa osassa. On olemassa useita työkaluja, joita voit käyttää sisääntuloliittymän analyysiin, kuten Open Site Explorer ja Majestic SEO Tools. Tutustu niihin, äläkä ohita tätä vaihetta uudelleensuunnittelun tai siirron aikana.

3. 301: n uudelleenohjaussuunnitelma

Tämä on ydin siirtymisestäsi SEO-näkökulmasta. Jos on olemassa yksi asia, joka on saatava uudestaan, se on tämä vaihe. Kuten olen jo selittänyt, sinun on varmistettava, että kaikki vanhemmat sivut 301 ohjataan uudempiin vastapuoliinsä. 301-uudelleenohjaukset siirtävät turvallisesti PagesRankin vanhemmilta sivuilta uudemmille ja mahdollistavat sinun ylläpitää haun pääomaasi. Jos epäonnistut tässä vaiheessa, trendisi voi hyvin näyttää kaavioita, jotka olen sisällyttänyt aiemmin. Älä pudota 301 uudelleenohjaussuunnitelmaa.

4. Analysoi sivuston raportointi

Kun suunnittelet verkkosivustoasi tai siirrät sitä uudelleen, sinun on ehdottomasti analysoitava nykyinen sivustosi raportointi. Erityisesti voit keskittyä alkuun sisältöön, aloitussivuihin ja viittaaviin sivustoihin. He auttavat sinua saamaan selvän käsityksen siitä, mitkä sivut ovat useimmiten vierailleet, mikä on ylimmäisiä aloitussivuja ja mitkä sivut vastaanottavat eniten viitevää liikennettä. Ja muuten, jos sinulla on referenssiliikennettä vastaanottavia aloitussivuja, niin tämä tarkoittaa, että kyseisiin sivuihin liittyy ulkoisia linkkejä.

5. Älä pudota optimointia uudistuksen tai siirtämisen aikana

Kuvittele, että sinulla on 500 sivua optimoitua sisältöä nykyisellä verkkosivustollasi. Sinulla on vahvat rankingit ja liikenne, ja elämä on hyvä. Sitten voit suunnitella sivustosi uudelleen ja pudottaa suurimman osan sivusi optimoinnista, kun uudelleensuunnittelu käynnistetään. Tarpeetonta sanoa, että sijoituksesi ja liikenne saattavat kärsiä suuresti. Toivon, että tämä oli harvinaista, mutta se ei ole. Markkinoijat eivät useinkaan ymmärrä sivun optimoinnin tehoa, menneisyydessä tehtyjä avainsanatutkimuksia, yksilöllisesti optimoituja sivuja jne.Sitten uusilla sivuilla on joko yleinen optimointi koko sivustossa tai pienennetty versio.

Jälkikäteen käynnistämistoimien lisäksi en usko, että sinun pitäisi täysin jättää huomiotta, mitä siellä on jo. Puhut tulevaisuudessa, joten oletan, että uusi sivusto ei ole vielä valmis; käytä sitä etusi ja tehdä vähän siistimistä ennen kuin teet kytkimen.

Jos sinulla on korvaavia sivuja (joihin haluat 301 uudelleenohjauksen), vie vähän aikaa ja poista liialliset avainsanat. Se on WordPress, joten voit todennäköisesti työntää sen takaisin asiakkaalle hieman. Selitä, että jopa 5-10 minuuttia kunkin yläosassaan auttaa nostamaan nykyisen profiilin tarpeeksi hyötyä uudesta versiosta kyseisestä sivusta, kun ohjataan.

Jos he ovat vain ehdottomasti voittamattomia, mene eteenpäin ja romuta olemassa oleva teksti ja anna sille vähintään yksi tai kaksi parempaa sisältöä. Asiakkaallasi on oltava sisältö, joka on valmis uuteen sivustoon (tai ainakin meneillään), joten mene eteenpäin ja aloita pudottamalla vanhat sivut.

URL-osoitteille, joilla ei ole oleellisia sivuja uudella sivustolla, voit aloittaa pudotuksen aikaisin. Voit joko:

 1. Poista sivu ja lähetä 410 (Pois) vastaus kyseisille sivuille ilmoittaakseen hakukoneille, että he ovat poissa.
 2. Lisää sivuille, jotka tarvitaan vanhalle sivustolle mutta joita ei ole olemassa uudessa sivustossa.

Tämä voi tehdä vaihtoehdon uudelle sivustolle helpomman siirtymisen asiakkaallesi ja heidän loppukäyttäjilleen. Sen pitäisi myös auttaa hakukoneita näkemään positiivisia muutoksia aikaisin, eli he haluavat indeksoida uusia muutoksia aikaisemmin, kun sinulla on uusi sivusto käynnistetty. Niin kauan kuin nykyinen sivusto ei ole täysin housut sitten porrastettu parannus pitäisi tehdä päivitys pehmeämpi SEO-viisasta.

useita sivuja, jotka ovat pahasti luotuja avainsanan täytettyjä eikä käyttäjäystävällisiä lainkaan

sivut sisältävät roskapostisisällön ja ovat hyvin samankaltaisia ​​eri tavoin jokaisella sivulla

Tuleeko tämä toimialue huono maine. ?

miten kaikki vanhojen sivujen poistaminen WordPress-alustasta vaikuttavat sijoitukseen?

Kun olet lukenut tämän sivuston tilan kuvauksen, mielestäni huono maine tai hyvä maine menettävät kysymykset eivät vastaa ongelmaa.

 • Voiko tällaisella sivustolla olla hyvä maine? Vastaus on: ei.
 • Onko sivustolla positiivista sijoitusta, joka voisi kadota? Vastaus on: ei.

Varmista, että Google tietää paljon pahoja asioita tällä sivustolla, kuten tiedät, ja kaikkien tämän sivuston sivujen poistaminen ei tee mitään mielikuvitusta maineesta - olen melko varma, sivustolla on kaikki huono maine maailmasta ja ei ole enää mitään irti . Haluaisin, että nämä sivut poistetaan hakemistosta

Tämä voidaan toteuttaa sijoittamalla noindex X-Robots-Tagilla ja / tai sivuja tukahduttamalla Search Consolen API

Kaikki ulkoiset linkit ohjataan hakemistosivulle, pari todella korkealaatuista linkkiäpitää ne linkittävänä etusivulle

mozscore 35 (mitä se kannattaa)

Mozscore heijastaa sivuston linkin laatua / tasapuolisuutta. Joten sivusto ansaitsee sen vain tämän parin oikean laadukkaan linkin avulla. Sisältö on arvoton.

Googlelta katsottaisiin roskapostina tai virheellisiksi 1400 sivulle pelkästään eroon Mitä teen täällä?

Poista 1. 5K roskapostisivut ovat vähemmän roskia kuin pitää ne;) joten älä huoli

uudelleen käynnistämismenettely voisi näyttää:

 • tarkistaa, mitä pitää ja mitä poistaa
 • pitää hyviä linkkejä kotisivulle, jos hyvät linkit linkittävät huonoihin sivuihin, ohjata ne 301: llä etusivulle
 • luo uusi, hyvä url-rakenne ja alkaa täyttää se uusilla sivuilla
 • asetetaan noindex vanhoihin huonoihin sivuihin vanhalla url-rakenteella. Suhteessa kuten: yhden uuden hyvän sivun 10-50 vanhoja huonoja sivuja noindexiin. Näin saavutat, että kaikki 1,5 K sivut eivät katoa yhtäkkiä.
 • aseta uusi sivukartta ja päivitä se: sisällytä siihen vasta luotuja sivuja, mutta sulje vanhat sivut, jotka olet määrittänyt noindex.
 • älä sulje pois vanhoja huonoja sivuja indeksoinnista (robotteilla tai vastaavilla): niiden pitäisi pysyä indeksoitavina, joten Google saa niiden noindex-tunnisteet
 • nopeiden vanhojen sivujen poistamiseksi hakemistosta, käytä hakukonsoli -vaihtoehtoa "delete url", kun olet asettanut vanhan huonoisen sivun noindexiin.

Älä huoli, jätkä, saat sen. ainoa asia, jonka voit menettää, on Mozscore, ja pidät sen pitämällä ulkoisia linkkejä kotisivulle ja / tai ohjaamalla ulkoisia linkkejä, jotka linkittävät syvemmille sivuille uusille sivuille.

PS : ja varmasti älä unohda antaa oikeaa 404-vastausta poistettujen sivujen pyyntöihin

.

Ensimmäiset asiat ensin:

 1. Asennus-sivu paikallisessa tietokoneessa.
 2. Suunnittele sivu haluamallasi tavalla.
 3. Kun prosessi on ohi, tuo sivusi tuotantoon.
 4. Onko SEO uudelleen, reindex kamaa, ei välitä linkkejä, asiakas ei muuta verkkotunnusta, verkkotunnus on tärkeä.
 5. Google ei ole roskapostia tai virheellistä, sillä jos sivustolla on suuri liikenne ja jos halutaan uudelleensuunnitteluun, tulee olemaan uusia linkkejä. Et voi välttää sitä. Sinun täytyy kertoa heille, että. Se on www. verkkotunnuksen. com mikä on tärkeää, ja www. verkkotunnuksen .

  Olen valmis auttamaan sinua täällä enemmän, tarvitsee vain nähdä, mikä on teidän lähestymistapasi tähän.

  Suunnittelin uuden sivun ja poistan vanhan. (älä välitä google tai seo, haluan vain olla toimiva kuin edellinen) Jos asiakas haluaa tehdä uudelleensuunnittelun olemassa olevalle sivulle, tulee olemaan linkkejä, jotka vanha sivu oli Sivusto tulee toimimaan normaalisti, vain tarvitset jonkin aikaa reindeks stuff .

. Tämä toimii.