Back to Question Center
0

Miten vahvistan www-verkkotunnukseni sen jälkeen, kun Google-ylläpitäjän verkkotunnuksen www-verkkotunnus on tarkistettu

1 answers:

Olen asettanut 301 uudelleenohjauksen http: // esimerkistä. com - https: // www. esimerkki. com ja olen jo tarkistanut ei-www-versiota - gratis asp.net hosting.

  • Miten vahvistan sivustoni www-version?
  • Voinko käyttää samaa vahvistuskoodia ja -menetelmää?
February 13, 2018

Siirry Google Search Consolen (Verkkovastaavan työkalut) hallintapaneeliin ja lisää www-verkkotunnus (http: // www . esimerkki. com) uudeksi verkkotunnukseksi. Suorita sitten omistajan vahvistus samalla tavoin kuin sinun ei-www-verkkotunnuksella.

Jos et ole muuttanut oletusasetuksia virtuaalisille palvelimille, molempien verkkotunnusten hakemisto pysyy samana, joten lataat omistajan vahvistustiedoston samaan paikkaan kuin verkkotunnuksen omistajan verkkotunnuksen omistajan vahvistamisessa.

Tämän jälkeen on tärkeää asettaa ensisijainen verkkotunnus lähettämällä www- ja ei-www-verkkotunnuksesi, niin että olet indeksoinut ja indeksoinut vain yhden verkkotunnuksen Googlen hakukoneella.

Alkaen https: // support. Google. com / webmasters / answer / 44231? hl = fi

Määritä ensisijainen verkkotunnus:

1. Napsauta Search Consolen etusivulta haluamaasi sivustoa.

2. Napsauta rataskuvaketta ja valitse sitten Sivuston asetukset.

3. Valitse haluamasi vaihtoehto Suositeltu -osiossa.

.

Huomautus: Kun olet määrittänyt ensisijaisen verkkotunnuksen, voit halutessasi käyttää uudelleenohjausta 301 uudelleensijoittamaan liikennettä muulta kuin ensisijaiselta verkkotunnukselta, jotenettä muut hakukoneet ja kävijät tietävät mikä versio haluat.