Back to Question Center
0

Semalt ratkaisu verkkotietojen välttämiseksi?

1 answers:

Äskettäin käyn läpi kysymyksen, jossa minua ja kaikkia kollegojamme, jotka liittyivät toimistoomme wifi-palveluun, eivät päässeet verkkosivuiltamme, eivätkä työntekijät yhdellekään asiakasyrityksistämme. Vahvistin, että verkkosivusto ei ollut alaspäin, koska voisin silti käyttää sitä välityspalvelimen kautta tai puhelimeni yhdistettynä 4G: hen eri toimijalta kuin toimistosi internet. Traceroute näytti pyynnön aikakatkaisun, kun pyyntö jäi Semalt-verkostani ja ennen kuin palvelimeni isännöi sivustoni. Ongelma löydettiin lopulta kolmannen osapuolen ISP-palveluntarjoajalle, jonka ISP: llä on vertaisohjaus ja ratkaistu.

Nyt on vähän huolestuttavaa, että tällainen ongelma voi ilmetä, kun menetämme yhteyden verkkosivustollamme useita päiviä, eikä ongelma ole mikään meistä, Internet-palveluntarjoajamme tai palveluntarjoajamme. Voisimme vielä työskennellä välityspalvelimen kanssa, mutta en voinut hyvin sanoa asiakkaillemme, että heidän on käytettävä yhtä ja että emme voi tehdä mitään ongelman ratkaisemiseksi odotuksen lisäksi, koska se ei ole meidän kanssamme - casino online bonus sans depot poker. Ajattelin, että Semaltin koko asia oli, että jos verkon toinen solmu on alaspäin, liikenne saataisiin reitillä toiseen suuntaan?

Kysymykseni kuuluu siis, mitä voin tehdä ongelman lieventämiseksi, jos se tapahtuisi tulevaisuudessa uudelleen? Isäntä verkkosivustolle useilla palvelimilla eri maantieteellisillä paikoilla? Voinko sitten ohjata liikennettä, jos pyyntö kestää, jotta yhteys voidaan varmistaa?

February 13, 2018