Back to Question Center
0

Semalt: Miten luodaan tuoteryhmiä, jotka käyttävät h1-, h2- ja h3-tunnisteita ilman avainsanan täyttämistä

1 answers:

Valmistamme ja myymme teollisuusmoottoreita, kuten CAT-moottoreita, Cummins, Semaltia ja muutama.

Tarkastellaan avainsanojen täyttämistä sellaisen mainosjakauman luominen, joka sisältää luettelon eri moottoreistamme, joista jokainen sisältää merkki- ja mallitietoja, käyttäen h3-tunnisteita.

Meidän on laadittava jokaisen listalle merkki ja malli, jotta katsojat tietävät tarkalleen mitä he katsovat ja voivat tehdä oikean valinnan sovelluksilleen, mutta samaan aikaan se tarkoittaa, että meillä on joukko h3 tageja, joissa on sana Caterpillar-moottori, tai Semalt, jne - oculos ray ban aro prata com lente espelhada.

Voimme luoda h2-luokat itsellemme itselleni, luulen, ja sitten h3-merkinnät jokaiselle mallille (jättäen merkin, koska se kuuluu merkin h2 luokkaan ja sen pitäisi olla ilmeinen), mutta haluan todella pystyä laittaa merkki joka kerta, jotta ihmiset tietävät varmasti, mitä he ostavat. Epäonnistuminen, joka voidaan pitää avainsanan täyttämisenä tai voi moottorit määrittää, että luomme yksinkertaisesti luettelon ja kuvaamme jokaisen tuotteen tarkasti?

February 13, 2018

Jos annat tietoja

,

ja

-sivuilla, voit määrittää, mistä sisältösi on kyse, niin et käytä avainsanan täyttämistä. Hakukoneet arvostavat näitä tietoja ja auttavat heitä indeksoimaan sisältöäsi oikein.

Jos lisäät tarkoituksellisesti sisältösi avainsanoja, tietäen, että sivujesi sisällön määrittäminen / tunnistaminen on jo tarpeeksi, ja vain tarkoituksena on houkutella kyseisiin avainsanoihin liittyvää liikennettä, niin se on avainsanan täyttö.

.

Tällä hetkellä teet tällä hetkellä yhden valikon avainsanojen yhdistelmää , jotka ovat olennaisesti M1 * M2 ~ N-avainsanojen yhdistelmä.

Vaikka tämä lähestymistapa on hyvä, jos tietojoukko on pieni, mutta jos avainsanojen määrä kasvaa, tämä sivu menettää auktoriteetin mille tahansa avainsanalle ja tämä kohdistaa paljon asioita sen sijaan,.

Joten vaikka lisäät h1-, h2- ja h3-tunnisteita, et voi hämätä indeksoijia kohdistamaan sivusi näihin avainsanoihin, koska joku muu saattaa kohdistaa ne hyvin erikseen tai ryhmään. minä. e. yksi tuotteesta (tuotesivu) yksi per merkki (listatun sivutyypin merkki) yksi per malli (listautumistyyppimalli)

Nyt voit lisätä vastaavia avainsanoja tälle sivulle (käytä H1 halutun avainsanan parempaan kohdentamiseen)

Lisää joitakin kuvauksia käsiteltävästä avainsanasta / asiasta. Muuta asiaa voidaan nyt vastata paras verkkokauppasivustoilla.

Ylös on vain ehdotus, jos se sopii sinun toteutukseen ja vaatimukseen.