Back to Question Center
0

Minkä sisällönhallintajärjestelmän (Mitä pitäisi käyttää?

1 answers:

Tämä on yleinen, yhteisön wiki catch-all kysymys käsittelemään epäspesifisiä "Tarvitsen CMS: n tai wikin, joka tekee x, y ja z "kysymyksiä.

Jos kysymyksesi on suljettu tämän kysymyksen kaksoiskappaleena ja mielestäsi tässä esitetyt tiedot eivät anna riittävää vastausta, avaa keskustelu Pro Webmasters Meta Source - lait bioderma.


Minulla on luettelo ominaisuuksista, joita haluan verkkosivustolleni sisällönhallintajärjestelmään (CMS) - mistä löydän [vapaasti] käsikirjoituksen, joka sisältää kaikki ne?

February 13, 2018

Webmaster-sivuston ylläpitäjä kertoo tämän sivuston hyväksyttävien kysymysten luonteen: käytettävissä olevien ratkaisujen tutkiminen ja anekdoottisten neuvojen löytäminen StackExchange-sivuston ulkopuolelle, joten tällainen kysymys sopisi paremmin keskustella tai muuta keskustelufoorumia.

On sanottu, että tarjolla on useita ilmaisia ​​ja avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmiä sekä lisensoituja ohjelmistoja ja maksullisia palveluita, jotka voivat täyttää vaatimukset.

Jotkut suosituimmista sisällönhallintajärjestelmistä ovat:

  • WordPress (PHP, ilmainen ja avoin lähdekoodi) - Bloggausympäristö, joka on laajentunut sisältäen monia muita ominaisuuksia - Katso wordpress stackexchange , jos sinulla on kysyttävää.
  • Joomla (PHP, vapaa ja avoin lähdekoodi)
  • Drupal (PHP, vapaa ja avoin lähdekoodi) - Katso drupal stackexchange , jos sinulla on kysyttävää.
  • DotNetNuke (ASP, oma tai vapaa ja avoin lähdekoodi)
  • MediaWiki (PHP, ilmainen ja avoin lähdekoodi) - ohjelmisto, joka valtaa Wikipedia
  • Umbraco (MVC. NET, avoin lähdekoodi)
  • DokuWiki (PHP, vapaa ja avoin lähdekoodi) - yksinkertainen mutta tehokas wiki-ohjelmisto
  • Typo3 (PHP, Open Source (GPL)) - tehokas keskisuurille ja suurille projekteille

Kaikki edellä mainitut sisällönhallintajärjestelmät rakentuvat plugins-sovellusten käsitteen ympärille, jotka laajentavat sovelluksen toimintoja - monia plug-in-päivityksiä, joissa on päivittäin uusia laajennuksia.

Sivustot kuten CMS Matrix ja WikiMatrix auttaa vertaamaan CMS: iä (mutta sopii parhaiten etsimään erittäin tiettyjä vaatimusten yhdistelmiä).

Jos olet tutkinut sisällönhallintajärjestelmiä ja saatavilla olevia laajennuksia, mutta et löydä tarvitsemasi tarpeita, sinun kannattaa tutustua kehittäjään, joka voi rakentaa jotain teknisiä tietoja joko plug-inina olemassa olevan sisällönhallintajärjestelmän tai erillisenä sovelluksena.

Lisää vain yksi kappale, jos olet epäselvä siitä, mitä CMS käyttää.

Tänään jokainen CMS on "helppo" käyttää asiakkaan puolella. Useimmat käyttäjät käyttävät CMS: ää artikkeleiden lähettämiseen tai gallerioiden julkaisemiseen, koska he haluavat muuttaa niitä. Sinun tarvitsee vain valmistautua niihin.

Useimmat käyttäjät käyttävät Wordpressia. Jotkut tilastot osoittavat, että 51% kaikista verkkosivuista käyttää Wordpressia CMS: nä. Joten periaatteessa looginen ase luoda jotain on wordpress. (Tilastotietojen osalta)

Tässä linkissä on hyvä kaavio, jotta saat laajemman kuvan, tulen vain näyttämään yhden ja linkin sivustolle

enter image description here

LÄHDE: http: // trendit. builtwith. cm / cm