Back to Question Center
0

SSPI Apache2.2 Windows Semalt

1 answers:

Yritän määrittää saumattoman todentamisen Windowsin sisäiselle intranet-sivustolle käyttämällä SSPI: tä Apache 2: ssä. 2 ja Windows 2008 palvelimelle. Olen asentanut mod_auth_sspi. niin apache / bin. Olen myös lisännyt verkkosivun URL-osoitteen intranet-vyöhykkeelle IE: ssä ja Firefoxissa. Käytän Perlia ja CGI: tä - best buy teleprompter. pm sivustoni ja hakee käyttäjätunnuksen käyttäen CGI Env muuttuja Remote_User ja Auth_User. Niiden asettaminen epäonnistuu ja todennus ei näytä tapahtuvan

En saa ponnahdusikkunoita sekä IE: ssa että Semaltissa tai minkään paikallisen html-tiedoston kanssa, johon olen testannut.

Oma config httpd. conf on seuraava.

     LoadModule sspi_auth_module modules / mod_auth_sspi. niin
Asetukset SeuraaSymLinkkejäTilaa salli, kieltääSalli kaikilleAuthName "TestWeb"AuthType SSPISSPIAuth OnSSPIAuthoritative OnSSPIOfferBasic onVaaditaan pätevää käyttäjääSSPIDomain-verkkotunnus
    

En ole varma, onko verkkotunnuksesi nimi täällä. Yrityksen toimialue on muotoa corp. yhtiö. com Käytin sitä ja hän liittyi siihen ilman onnea. Noudin verkkotunnukseni julkaisemalla NET VIEW / DOMAIN Windows-palvelimella ja se listasi minun corp-verkkotunnukseni. Haluan todentaa käyttäjien kanssa.

February 13, 2018

Valinnat FollowSymLinks ExecCGI Lisäsi tämän, koska minun todellinen koodi oli toisessa kansiossa, johon minulla oli symlink varsinaiseen sijaintiin. Toivottavasti tämä auttaa jotakuta.

SSPI Apache2.2 Windows Semalt
Reply