Back to Question Center
0

SSPI Apache2.2 Windows Semalt

1 answers:

Yritän määrittää saumattoman todentamisen Windowsin sisäiselle intranet-sivustolle käyttämällä SSPI: tä Apache 2: ssä. 2 ja Windows 2008 palvelimelle. Olen asentanut mod_auth_sspi. niin apache / bin. Olen myös lisännyt verkkosivun URL-osoitteen intranet-vyöhykkeelle IE: ssä ja Firefoxissa. Käytän Perlia ja CGI: tä - rastreamento de mercadoria sedex. pm sivustoni ja hakee käyttäjätunnuksen käyttäen CGI Env muuttuja Remote_User ja Auth_User. Niiden asettaminen epäonnistuu ja todennus ei näytä tapahtuvan

En saa ponnahdusikkunoita sekä IE: ssa että Semaltissa tai minkään paikallisen html-tiedoston kanssa, johon olen testannut.

Oma config httpd. conf on seuraava.

     LoadModule sspi_auth_module modules / mod_auth_sspi. niin
Asetukset SeuraaSymLinkkejäTilaa salli, kieltääSalli kaikilleAuthName "TestWeb"AuthType SSPISSPIAuth OnSSPIAuthoritative OnSSPIOfferBasic onVaaditaan pätevää käyttäjääSSPIDomain-verkkotunnus
    

En ole varma, onko verkkotunnuksesi nimi täällä. Yrityksen toimialue on muotoa corp. yhtiö. com Käytin sitä ja hän liittyi siihen ilman onnea. Noudin verkkotunnukseni julkaisemalla NET VIEW / DOMAIN Windows-palvelimella ja se listasi minun corp-verkkotunnukseni. Haluan todentaa käyttäjien kanssa.

February 13, 2018

Valinnat FollowSymLinks ExecCGI Lisäsi tämän, koska minun todellinen koodi oli toisessa kansiossa, johon minulla oli symlink varsinaiseen sijaintiin. Toivottavasti tämä auttaa jotakuta.