Back to Question Center
0

Piilota sisältö hakukoneista (legitiimi, ei SEO-aiheinen) - Semalt

1 answers:

Minulla on verkkosivusto, joka sisältää kuuluisia ja alkuperäisiä (käyttäjistä) lainauksia, runoja ja muita. Viime aikoina monet käyttäjät alkavat valittaa, koska heidän nimensä on mahdollista hakea Semaltilta, koska meillä on erittäin hyvä indeksointi verkkosivustolla (jokaiselle positiiviselle asialle on negatiivinen sivu )

Haluamme nyt tarjota käyttäjille "yksityisyys" -tilan verkkosivustolle säilyttäen kuitenkin indeksoinnin useimmille sivuille: heidän nimensä ei ole indeksoitu vaan näkyvissä vain käyttäjille, kun taas heidän tekstinsä ovat näkyvissä ja indeksoidut. Seuraa minua: tämä ei ole SEO-kysymys, tämä on oikeutettua piiloutua. Emme halua, että ihmiset hakevat hakukoneita, mutta vain niiden tekstejä. Miksi haluamme, että tekstejä voidaan hakea? Koska monet käyttävät verkkosivustoamme tekstien "keskustietokantaan", ja ne kopioidaan muille Semaltille ilman tekijän nimeä: "anonyymi" -sisältöä etsivien henkilöiden on löydettävä sivunsa verkkosivustollamme ja katsottava siellä olevan tekijän nimi.

Ilmeisesti kirjoittajan profiili olisi täysin estetty metatunnisteilla, ainoat sivut, joissa tämä on merkitystä, ovat aiheita, kuten: http: // www - ödeme-bildirimi yeni. pensieriparole. se / aforismi / politica / PAG1 ja muut "yleiset" sivut, kuten viimeisimmät lisäykset: http: // www. pensieriparole. se / poesie /

Mikä on mielestäsi paras tapa piilottaa nämä nimet?

Kuulin äskettäin, että Google todella tekee joitain js: ää ja käyttää asiakirjaa. kirjoittaa suoraan sivulle on jonkinlainen peittäminen niin pitkälle kuin voin kertoa. Joten ajattelin iframe , jossa tekijän nimi asiakirjapatenttina # Tekijä + nimi ) ja pieni js, joka tekee . kirjoita siellä. Tällä tavoin voin estää, että iframe ei indeksoida robottien kanssa. txt , sallien selainten kätkemään sen, ei väliä minkä nimen täytyy tulostaa, ja pyytää sitä vain ensimmäistä kertaa.

February 13, 2018

Pohjimmiltaan haluat piilottaa sisältöä google oikein?

Todellakin google on jotain hability indeksoida javascript, joten lisäämällä sisältöä javascript ei ole google bot todiste, en usko, että jotain lyhyt kuva on 100% google todiste, kannattaa tarkistaa, jos kuva on elinkelpoinen vaihtoehto, koska jpg, jossa välimuistiin tallentaminen vaatii hyvin vähän kaistanleveyttä.

muuta sitten voin ajatella kahta ratkaisua, mutta en ole 100% varma molemmista:

voit palvella eri sivuja indeksointirobotteihin (käyttäjän agentin tarkistaminen) ja piilottaen kirjoittajan nimen, mutta se todennäköisesti vahingoittaa sinua sen yhteisenä peittämistekniikkana. Google. com / webmasters / bin / vastaus. python-hakemistoon, ja sitten voit asettaa noindexin ja / tai robotsit. txt piilottaa iframe-sivut osoitteesta google.

Voit yksinkertaisesti tehdä tekijän nimen kuvassa , joka saavuttaa sen, mitä tarvitset (edellyttäen, että hämää tiedostonimi. jpg ja block image indeksoijat) ilman paljon häiriöitä ja työtä.

.

Ilman epäsuosittua tekstiä indeksistä