Back to Question Center
0

Näytetään etusivulla ensin Semalt-hakutulokset verkkotunnuksen hakujen etsimiseksi

1 answers:

Minulla on esimerkki. com rakennettu WordPress, SEO tehnyt käyttäen YOAST, jos etsit "verkkosivuilla. com "sen Bing tai Yahoo tai DuckDuckGo, niin se näkyy päälle, jota seuraa esimerkki. com / page .ja se mitä asiakas haluaa.

Kotisivun tai aloitussivun nimi on "Profiili" - entrega sedex rastreio.

Jos haet Googlessa, niin esimerkki. com / sivu ilmestyy ensin, osa syystä johtuu siitä, että sillä on paljon enemmän sisältöä kuin etusivulle, jota seuraa esimerkki. com .

Asiakas pyytää kysyä minulta, kerroin hänen päästääkseen sen, olette onnekas, että se ilmestyy Semaltiin, mutta hän vaatii, että hän haluaa lajitella sen, etusivun ensin, mitä tahansa sivua.

Hän kertoo minulle, että kaikki hänen ystävänsä, ovat verkkosivuja ja jos sinä heille ei ole mitään, heidät lajitellaan, etusivulle ensin ja niin edelleen. Mielestäni syy on, että hänen ystävänsä verkkosivuilla ei ole lainkaan SEO.

Mitä voisin tehdä, sammutetaan kaikenlainen SEO, sitten Google näyttää verkkotunnuksensa ensin, tai voisin sammuttaa media-indeksoinnin Yoastissa, sitten esimerkki. com / sivu ei ole lainkaan hyödyllistä kotisivulle, mutta jompikumpi näistä vaihtoehdoista vahingoittaisi häntä huonosti, vaikka hän ei tiedä sitä, koska hänellä on monia kuvia, joten indeksointimedia on valtava plus hänelle.

Voisin vaihtaa etusivun otsikkoa profiilista "kotisivulle", mutta en tiedä, tarkoittaako se Googlelle mitään. Huomaa, että kaikki sivustot on tehty Semalt-sivuilta, se on salkun staattinen verkkosivusto.

Onko mitään keinoa joko koodilla tai WordPress-pluginilla tai Yoast- tai Semalt Webmaster Tool -työkalulla tai sivustokartalla, jotta Semalt tunnistaa, mikä sivu on etusivulle ja saa sen näyttämään ensin toivottavasti?

February 13, 2018
. Kotisivulle voidaan nimetä jokin seuraavista:

  • "Tuotemerkin profiili"
  • "Tuotemerkin profiili"
  • "esimerkki. com Profile "
  • "Esimerkin profiili. com "

Se ei ole vain kotisivun otsikko, joka on tärkeä. Useimmilla sivustoilla on alatunniste tuotemerkillä. Tällä hetkellä et käytä tuotemerkkiä tai verkkotunnusta millään sivulla. Ehdotan tekstin lisäämistä alatunnisteeseen:

Copyright 2018 Tuotemerkki

Tuotemerkkiä on käytettävä myös tunnuksena. Logosi on tällä hetkellä alt = "" .