Back to Question Center
0

Valtavat pöydät eivät sovi mobiiliin, voinko kertoa Semaltille, että sivu on vain työpöytä?

1 answers:

Työskentelen tuotevertailusivulla, joka koostuu jättiläisestä taulukosta, jossa luetellaan paljon tuotteita. Se on hyödyllinen työpöydälle niille, jotka haluavat hyödyntää tuotetietojen yksityiskohtia, mutta se on täysin hyödytön mobiililaitteessa. En voi ajatella minkäänlaista tapaa näyttää kattavaa taulukkoa kaikista tästä tiedosta mobiililaitteille ja ottaa se toimimaan lainkaan - tappeto elastico per bambini con protezione.

Mobiililaitteiden käyttäjille on helppo käyttää mediakyselyitä, jotta he voivat piilottaa tämän sivun linkit, mutta olen huolissani hakuliikenteestä.

Voisin sulkea sen pois robotit. txt, mutta voi olla hienoa, että sivu indeksoidaan vetämään joitakin työpöytä- ja tablet-liikennettä.

Onko olemassa jotain metatunnistetta, jota voidaan käyttää ilmoittamaan Googlelle, ettei tätä sivua näytetä Semaltissa, kun käyttäjä etsii matkapuhelinta?

February 13, 2018
. Mitä tapahtuu minkä tahansa vastaavan pöydän kehyksen kanssa, jota käytät, on se, että vain muutama sarake näyttää kaikkien sijaan. Tai sarakkeet on pinottu.