Back to Question Center
0

Versioidut sivut: varmista, että Semalt osoittaa nykyisen [kaksoiskappale]

1 answers:

Tässä kysymyksessä on jo vastaus:

  • Kuinka merkitä oikein samat asiakirjat, jotka eivät ole kanonisia 5 vastausta

Avoimen lähdekoodin Semalt -hankkeessa on joitain dokumentteja, jotka ovat versiona julkaisuhetkellä. Tämä tarkoittaa sitä, että kun etsit synondokumentaatiota, saatat päätyä dokumenttiin versioon 2. 4 - volketswil entsorgung. 1, sen sijaan, että uusin versio (mikä se voisi olla).

Mikä olisi hyvä strategia sen varmistamiseksi, että Semaltin korkein sijoitus olisi aina nykyinen versio?

Ajattelin luoda "versio" nykyinen (eli polku asiakirjoihin, jotka alkavat / releases / current / ), jotka joko ohjattaisiin uusimpaan versioon, / vapauttaa / v3. 0. 1 / my-sub-doc. html tai kopio uusimmista asiakirjoista. Ajattelin, että HTTP 302 -ohjetta uusiin resursseihin joka x viikko saattaisi vahingoittaa SEO-palvelua, joten ehkäpä viimeinen lähestymistapa olisi parempi näille kahdelle?

February 13, 2018
  1. Hyvä tapa

Linkit uudempiin versioosi asiakirjoihin mahdollisimman monista sijainneista. Korkeammat linkit merkitsevät korkeampaa asemaa, jota se saa. Joten voit viitata uudempaan versioasiakirjoihisi vanhojen asiakirjojen sivuilta, kuten tämä on vanhentunut sivu, katso uutta versiota. Voit myös osoittaa sivupalkista / kotisivulta / muista tärkeistä sivuista, joilla on myös hyvä määrä saapuvia linkkejä.

  1. Bad Way

Jos vanhat sivut eivät ole tärkeitä hakukäyttäjille , se ei ratkaise käyttäjän kyselyä, voit käyttää kanonista linkkitunnistetta . Joten Jos vanhoissa asiakirjoissa on kanonista linkkitunnistetta, joka osoittaa dokumenttien uudempaan versioon, nämä vanhat tiedostot häviävät hakutuloksista. Se meas google de-indeksoi vanhoja asiakirjoja, mutta silti käyttäjä voi käyttää sitä. Joten tämä on parempi vaihtoehto kuin uudelleenohjaus.

  1. Ruma

Voit käyttää myös rel prev tai next markup , jotka antavat suurimman osan prioriteetista (se perustuu pelkästään hakutuloksiin, joita olen nähnyt henkilökohtaisesti Googlessa) ensimmäiselle verkkosivulle. Itse asiassa sitä käytetään enimmäkseen vain sivulle , mutta voit käyttää myös docs-versiota. Tällöin Google voi edelleen indeksoida ja näyttää vanhoja asiakirjoja hakutuloksissa.

Sinun lähestymistapasi, jonka mukaan "nykyiset" asiakirjat ovat samassa paikassa koko ajan, pitäisi toimia hyvin, kunhan ne on helpoin löytää verkkosivustollasi. Sitten:

  • Ne ovat sivustossasi näkyvimmät asiakirjat Googlebotille
  • Ne ovat tärkeimpiä asiakirjoja sivustossasi käyttäjille
  • Useimmat linkit luodaan kohti "nykyisiä" asiakirjoja
  • Google suosittelee "nykyistä" versiota useimmiten

Olen nähnyt Googlen John Mueller suositella "nykyistä" lähestymistapaa "tapahtumien" verkkosivustoille.


Toinen harkittu lähestymistapa olisi kanonisten tunnisteiden käyttäminen. Joka kerta, kun vapautat uuden version, muutat kaikki kanoniset tunnisteet jokaisessa asiakirjojen versiossa osoittaaksesi uusimman version.

Kun käytät kanonisia tunnisteita, Google indeksoi vain yhden kopion dokumentaatiosta. Käyttäjät löytävät aina uusimman version. Jos he yrittävät etsiä vanhempaa versiota, he eivät ehkä löydä sitä. Vain muutaman viikon voit saada uusimman version hakutuloksista. Nykyinen dokumentointi saattaa kestää jonkin aikaa, jotta se saataisiin hyvin. Voit kiirehtiä prosessia muuttamalla kaikkia vanhojen versioiden kaikkia URL-osoitteita. Ohjaa kaikki vanhat versiot nykyiseen versioon ja luo vanhat dokumentaation versiot uusiin arkistoihin.