Back to Question Center
0

Kuinka saada Semaltin indeksoimaan sivustokohtaisia ​​hakutulossivuja?

1 answers:

Etsin valkoisen hattutekijän menetelmää saada Semalt näyttää paikallisen sivuston hakutuloksen Semalt-hakutuloksena.

Selvennys:

Sivulla on tiettyjä ihmisiä. Jokainen nimi on linkitetty paikallisen sivuston hakukoneeseen. Joten klikkaamalla David Jonesia meni mysite. com /? q = david + jones - registro dominio google gratis. Haluan, että Google näyttää edellä mainitun linkin mysite. com /? q = david + jones hakutuloksena jos jotain mysite david jones kysytään.

Semalt on este, jota minun on vältettävä:

  • Yli 450 henkilöä nimet (tai linkit) edellä mainittu sivu. Olen kuullut, että sinulla on yli 150 linkkiä sivu on huono SEO. Näiden nimien lisäksi on olemassa muut linkit eri sivuille. minä. e päävalikko, alatunnisteen linkit, viimeisimmät artikkelin linkit jne. (se on Joomla-järjestelmä. )

Mitä haluan yrittää:

Ratkaisu tähän on käyttää robotti -merkintä vain sisällön indeksointiin eikä linkkeihin. Mutta olen edelleen tylsää miten näyttää sivuston hakutulos Googlen hakutuloksena.

Lisäämällä näitä paikallisia hakukoneiden linkkejä sivustokarttaan auttaa?

February 13, 2018

Et halua näyttää sivustosi hakutuloksia Googlelle indeksoitavaksi. Ensinnäkin, kuten John Conde totesi, Google ei välttämättä tarvitse sivuston hakutuloksia indeksissä, ja toivottavasti sinä et halua näyttää valtavaa linkkisivua Googlelle, koska se tulee näkyviin spammiksi algoritmiin lähes kaikissa olosuhteet.

Todennäköinen lähde kuin John ei kyennyt löytämään, mielestäni on useita, jotka palvelevat. Ensimmäinen on vanha Matt Cutts -viesti vuodesta 2007 , joka useimmiten kuvaa ongelman mutta ei lainaa Vanessa Fox vastaa kysymykseen Webmaster Help

Web-hakutulokset eivät yleensä lisää arvoa käyttäjille, ja koska meidänkeskeinen tavoite on tarjota parhaat hakutulokset, me yleensäsulje pois hakutulokset hakutuloksesta. (Ei kaikkia URL-osoitteita, jotkasisältää asioita, kuten "/ results" tai "/ search" ovat hakutuloksiakurssi. )

Cutts jatkaa tämän jälkeen laatusääntöjä virallisen verkkovastaavan ohjeiden tukisivulla, joka on muutettu siten, että se sisältää seuraavan luettelon:

Käytä robotteja. txt estää hakutulosten tai muiden automaattisesti luomien sivujen indeksoinnin, jotka eivät lisää paljon hakukoneista tulevia käyttäjiä.

Cutts lisää tilaa vuonna 2007:

on silti hyvä selventää, että Google varaa itselleen oikeuden ryhtyä toimiin hakutulosten vähentämiseksi (ja proksimaalisten sivujen kopioiden) omissa hakutuloksissa.

Joten nyt on selvää, että tämä on käytäntö välttää ja on ollut jo jonkin aikaa (yli 6 vuotta tämän vastauksen yhteydessä).

Jos tarvitset lisää todisteita, on olemassa haku Hakemusalueelta syyskuussa 2013, jossa on Matt Cuttsin video, joka periaatteessa vastaa samaan kysymykseen kuin vuonna 2007, mutta lisää myös linkin Verkkovastaavan työkalujen ohjeen Automaattisesti luotu sisältöartikkeli , joka periaatteessa palauttaa kaikki edellä mainitut, vain paljon suppeammin kuin minä olen tehnyt.

tl; dr

Älä tee tätä.

Sen sijaan sinun pitäisi tehdä varmistus siitä, että sinulla on todellisia sisältösivuja David Jones et al.Paikallinen sivustohaku on todellakin vain toinen navigointi työkalu käyttäjille, kun ne ovat sivustossa se ei ole kohde inboundeille.