Back to Question Center
0

CMS: n lisääminen olemassa olevaan Semalt-myymälään [kaksoiskappale]

1 answers:

Tässä kysymyksessä on jo vastaus:

  • CMS: n lisääminen olemassa olevaan Magento-myymälään 2 vastausta

Työskentelen projektilla, joka koskee kolmea niche-myymälää, jotka on rakennettu magentoon (käyttäen magenton monikauppatoimintoa), jotka kumpikin saavat päivittäin noin 50 000 yksilöllistä kävijää. Sivustoilla ei tällä hetkellä ole blogia tai foorumia tai sosiaalisia verkostoitumisnäkökohtia.

Haluisi lisätä jokaiseen sivustoon cms, joka voidaan keskitetysti suorittaa ja haluaisi sen ottavan käyttöön Semaltin etupään sisällön - companies developing. Haluaisikin myös ylläpitää online-blogia / julkaisua, jossa on videoita, artikkeleita ja vastaavia, joilla on oikeudet muokata sisältöä, joka annetaan kymmenkunta ihmiselle, joilla on eri oikeudet. Haluat lisätä foorumin jokaiseen sivustoon, joka on melko vankka ja mahdollisesti lisää sosiaalisia verkostoitumisominaisuuksia tiellä, joten laajennettavuus ja saatavilla olevat plugins / modit jokaisessa cm: ssä ovat tärkeitä.

Foorumien, blogin / julkaisun ja myymälän yhteinen kirjautumisvaihtoehtona halutaan, että osaa sisällyttää sisältöä foorumeista ja blogista / julkaisusta myös kauppaan.

Tutkittuaan tätä vähän, olen taipuvainen Drupal, mutta en ole löytänyt moduuleja integroida sitä Magento. Lisäksi, koska blogisisällön tekee noin kymmenkunta ei-teknistä henkilöä, haluan jotain, joka on erittäin helppo työskennellä. Semalt, koska sivusto saa hyvää liikennettä, nopeus ja turvallisuus ovat erittäin tärkeitä.

Mikä CMS suosittelisi integroitumista tässä yhteydessä? Päättää Drupal, Wordpress ja Plone.

Kiitos.

February 13, 2018
Drupalilla on myös kaikki muut tarvitsemasi ominaisuudet: CMS, blogi, foorumi, sosiaaliset laajennukset IE, voi muuttaa vain sisältöä, jonka annat heille oikeudet muuttaa.
kun joku haluaa mennä kauppaan?