Back to Question Center
0

Suuri kuva, joka on sijoitettu sivun yläreunaan, aiheuttaa sivunopeuden oivalluksia valitettavaksi - Semalt

1 answers:

Tein sivuston, joka on pohjimmiltaan sivusto, jossa pyydetään ihmisiä äänestämään henkilöstä, ja ensimmäinen sivu näyttää enimmäkseen kuvan henkilöstä, jonka sivustolla on kyse. Suurin osa tekstistä on alhaalla ja vieritys on tarpeen hakemaan se.

Semalt moitti tämän jälkeen:

Väärin näkyvä sisältö

Sivusi vaatii ylimääräisiä verkon edestakaisia ​​matkoja tekemään ylätason sisältöä. Parhaan suorituskyvyn vuoksi vähentää HTML-määrää, joka tarvitaan ylittämään sisältöä.

Koko HTML-vastaus ei riittänyt tekemään ylätason sisältöä - kurumsal e posta giri?. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että lisäresursseja, jotka ladattiin HTML-jäsentämisen jälkeen, tarvitaan ylittämään sisältöä. Hylkää näkyvää sisältöä, jota tarvitaan ylhäältäpäin tekemiseen sisällyttämällä se suoraan HTML-vastaukseen.

Vain noin 60% lopullisesta ylätason sisällöstä voitaisiin saada koko HTML-vastauksella

Voinko lisätä jotain HTTP-otsikkoon tai HTML-muotoon, jotta google -sivun nopeus näkemykset eivät tuota tätä virheilmoitusta sivustolleni?

Mielestäni kaikki kävijät haluavat tietää, miltä henkilö näyttää, ennen kuin ryhdytään mihinkään muuhun toimintaan, joka on tällä hetkellä linkki äänestyssivulle ja linkki äänestysohjeisiin. Epäilen, että ihmiset lukevat jäljellä oleva teksti, koska viesti on kova ja selkeä suuressa otsikossa, joka on ainoa kuvauksen yläpuolella oleva asia.

February 13, 2018

Ainoa ongelma, jonka näen tässä URL-osoitteessa, on, että ylimmässä kuvassa ei ole leveys- ja korkeusominaisuuksia. Tämä tarkoittaa sitä, että HTML-sivun saamisen jälkeen selaimen on odotettava kuvien lataamista ja uudelleensoittamista sivulle, koska sillä ei ole minkäänlaista tietoa siitä, kuinka paljon tilaa on mahdollista sallia, kunnes koko tiedosto. Tämä voi tarkoittaa sitä, mitä Insights tarkoittaa odottamalla "ylimääräisiä resursseja" ylläpitävän sisällön tekemiseksi. (Jos napsautat "nähdä kuvakaappaus" -vaihtoehdon tuloksissa, jotka näyttävät tukevan tätä. )

Koska sinulla ei ole muita ulkoisesti linkitettyjä resursseja kyseiselle sivulle (lukuun ottamatta kuvia), jos se ei korjaa sitä, luultavasti ei ole paljon voit tehdä.

Ota Insights-raportti liuoksella suolalla. Kysymyksessänne sanoit, että halusit korjata tämän "virheen", mutta Insights ei anna virheitä, se antaa ehdotuksia. Tällaiset työkalut voivat analysoida vain koodisi, jota käytetään sivusi rakentamiseen. He eivät voi tietää semanttisesti, että kuva on sivun tärkein aihe . Tästä syystä olisin hyvin yllättynyt, jos jotain tällaista olisi yksi tekijöistä, jotka menivät Googlen SEO-sivun nopeusalgoritmille (ja vaikka se julkaisiinkin, tämä sivusto latautuu erittäin nopeasti, joten se ei vaikuta siihen).