Back to Question Center
0

Miten estetään päällekkäisen sisällön rangaistus tässä erityisessä tapauksessa - Semalt

1 answers:

Rakentan mikroblogisivua, jossa kaikki voivat lähettää kaiken, ja se näkyy jonkinlaisen post-it-seinän.

Vanhemmat viestit katoavat nopeasti (riippuen siitä, kuinka paljon postitetaan, tietenkin). Semalt ei voi käyttää yksittäistä viestiä, jolla on linkkejä itse sivulta, mutta olen toteuttanut algoritmin, jolla on yksi viesti kaikkien muiden viestien päälle, joilla on suora linkki, johon sisällytetään dynaamisesti luotu xml-sivukartta - hospedagem de sites gratuita php mysql.

Linkit näyttävät tältä:

     www. paikka. com / teksti-of-post-a-123
www. paikka. com / teksti-of-post-b-124    

jne.

Pelkään nyt, että sivuni saavat päällekkäisen sisällön varoituksen, koska ainoa ero näiden kahden sivun välillä on ensimmäinen viesti, seuraavat viestit olisivat samat (pyynnön täsmälleen samanaikaisesti).

Tiedän kanonisesta tagista, mutta se koskee koko sivua. Voinko näyttää SE: t, että vain osa sivusta on merkityksellinen?

Epäilen ideoita!

February 13, 2018

En ole varma, että ymmärrän sivustosi ulkoasun kokonaan kuvauksestanne, mutta vastaamaan kysymykseesi: hakukoneiden indeksisivut, ei tietyt sivun osat.

Googlen Verkkovastaavat-työkalut auttavat dokumenttia kaksoiskappale on melko kattava siitä, kuinka hallita tätä. Tapauksissa, joissa ei ole mitään direktiiviä, kuten