Back to Question Center
0

Päivitä blogi epäonnistumaan, pidä vanha tai uudelleenohjaus?

1 answers:

Minulla on ollut blogi noin 4 vuotta, joka on saavuttanut jonkin verran menestystä ja saa tonnia jäännös- ja orgaanista liikennettä. Käytän BlogEnginen vanhentunutta versiota. NET ja aiomme siirtyä WordPressiin - kangertech evod. Tällä hetkellä blogissamme on verkkosivustollamme. com / blog, ja en todellakaan halua sotkea verkkopalvelimemme kanssa. Asennan uuden palvelimen vain WordPressille ja sen sijaan, että käsittelen valtakirjoja ja asioita, jotka ovat pään yläpuolella, uusi blogi on blogissa. oursite. com. Yritän selvittää parasta tapaa tehdä tämä. Arvostamme hakukoneiden sijoituksia hyvin paljon, sillä näin on 90% liikenteestämme. Mielestäni olen paras:

  1. Tuodaan kaikki vanhat blogiviestit sivuillamme. com / blogi blogiin. oursite. com ja sitten ohjaamalla kaikki artikkelit, luokat, kirjailijat, sivut ja tunnisteita uuden blogin ja luopumatta suorat yhteydet meidän nykyisen sivuston.
  2. pitävät kaikki nykyiset artikkelit sellaisina kuin ne ovat, ja vain lisätä uutta sisältöä uuteen blogiin. oursite. com ja vain eräänlainen anna vanha blogi kellua ympäri sivuston.
February 13, 2018

Haluan siirtää kaiken ja ohjata sinua et halua jakaa liikennettä blogin ja blogin aliverkkotunnuksen välillä. Voit ajaa Xenu-linkkisiirtoa nykyiseen sivustoosi, jotta saat kaikki URL-osoitteesi CSV-tiedoston. Sitten sen jälkeen, kun ala-domain-blogisi on esillä tuodut artikkelit ja permalinksit. Suorita Xenu uudelleen ja käytä Excelia helposti luomaan uudelleenohjaukset ja kopioi / liitä omaan. htaccess. Käytä 301: tä 302: n sijasta.

Sinun ei tarvitse luopua kaikista suorista linkkeistä blogiin. Vie vain viittausliikenne Analyticsista, tarkista myös, mitä Webmaster-työkaluja näkyy. Tämä plus uudelleenohjaukset, jotka asennat omassa. htaccess-tiedoston pitäisi pitää suurin osa sivustosi liikenteestä. 301: n eivät läpäise kaikkia linkin mehuja, mutta kulkevat jonkin verran, ja ainakin lähetät kävijöitä sivuille, joita he etsivät.