Back to Question Center
0

Kopioi sisältö Top Level Semalt ja maakohtainen verkkosivusto

1 answers:

Minulla on myproduct. com , joka on minun isäntäni tuotesivu.

Yhdistyneessä kuningaskunnassa olen myös oma myproduct. co - buy russian passport. uk , joka on jäljennös myproductistä. com , jossa on paikallinen sisältö: aloitussivu, kampanjat, hinnat ja tietyt tunnisteet.

Mutta on myös päällekkäistä sisältöä: myproduct. com / FAQs / on sama kuin myproduct. co. UK / UKK /

En halua tehdä uudelleenohjausta myproduktista. co. UK / FAQs / - myproduct. com / FAQs / koska en halua ihmisiä poistumaan paikalliselta verkkosivustolta.

myproduct. com / FAQs / on minun "go-to" FAQ-sivu ja se on todennäköisin ajan tasalla - joten haluan tämän sivun indeksoida hakukoneeni, missä minua ei kiinnosta myproduct. co. uk / FAQs / indeksoidaan (ellet tämän sivun indeksointi lisää sivujani :)).

Mitä nyt on SEO friendly & SEO optimaalinen?

  1. Pysäytä indeksointi myproduct. co. uk / FAQs / kautta robotteja. txt ?
  2. Tee jotain rel = "alternate" hreflang = "x" asetetaan molemmille / FAQs / sivuille?
  3. Jotain muuta?
February 13, 2018

rel = "vaihtoehtoinen" on tarkoitettu juuri tähän tarkoitukseen, joten menisin siihen. Joten esimerkiksi merkitse. hreflang = "en" - yleinen englanti - ja tietenkin hreflang = "fi-FI" . co. uk, mikä tarkoittaa, että Englanti haku Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella saa. com.

Ainoa haittapuoli on se, että se on vain Google, mutta Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Yhdysvalloissa jne. että yli 90% haku on niin todennäköisesti hyväksyttävää.

Jos haluat jostain syystä yksinkertaisesti de-indeksoida yhden version, käytä noindex meta tai X-Robots-Tag: noindex sijaan robotteja. txt. Jälkimmäinen estää vain indeksoinnin, ei indeksoinnin.

Jotkin tavat, parempi vaihtoehto kuin de-indeksointi olisi käyttää kanonista linkkielementtiä, koska tämän tulisi olla indeksoitu 1 , mutta vain yksi versio indeksoidaan mutta säilyttää arvot (PageRank, backlinks, jne. ), joka kertyy ei-kanonisella versiolla. Jos kuitenkin UK-käyttäjä löytää FAQ-haun, he laskeutuvat sinun. com sivusto. Tämä ei ehkä ole ihanteellinen, jos haluat, että Yhdistyneen kuningaskunnan käyttäjät ovat UK-sivustossa.

1 Muista, että Googlessa ei käsitellä kanonista direktiiviä, joten ei voida kunnioittaa.

Tällaiset ongelmat yleensä tapahtuvat, kun ylläpidät ccTLD: ää pääkohdan lisäksi. Olisi parempi, jos käytät sivuilla canonical , sekä ccTLD: n että pääkohdan. Se viittaa hakukoneeseen huolehtimaan siitä, onko sivuilla päällekkäisyyksiä. Mitä robotteihin. txt, on parempi olla sekoittamatta siihen mahdollisimman paljon,

Tässä on toinen kysymys, joka voisi auttaa sinua .

Kuinka samanlainen voi olla 2 sivua, ennen kuin Google ei indeksoi yhtä niistä?

Mielestäni rel = kanoninen on paras vastauksesi. Katso http: // googlewebmastercentral. blogspot. eli / 2009/12 / käsittely-oikeutettua-verkkotunnusten välisestä. html