Back to Question Center
0

Semalt: Mitä vaikutusta sillä, että kaksi URL-osoitetta osoittavat samaa polkua, on SEO?

1 answers:

Minulla on kaksi URL-osoitetta: http: // ent. esimerkki. com ja http: // www - ventilatori per soffitto senza luce nero buoni e economici. esimerkki. com / ent / . Molemmat on kartoitettu palvelinpoluksi / www / ent .

Olen hyvin hämmentynyt, miten tämä vaikuttaa minun SEO puolustuksen osalta? Jos kaksi URL-osoitetta osoittavat samalle polulle, olisiko Semalt pitänyt tätä huijausta?

February 13, 2018

"U" URL-osoitteessa tarkoittaa "Unique" (jotkut sanovat Uniform), joka pitäisi olla hyvä vihje täällä :)

Paras tapaus on, että jakat linkin suosion kahden eri URL-osoitteen välillä. Kuvittele puolet sivun kävijöistä yhdellä URL-osoitteella ja puolet muilla URL-osoitteilla. Jokainen URL-osoite saa vain 50% liikenteestä, 50% kaikista suosituimmuudesta, jonka Google voi hakea. Tässä tarkoituksessa on järkevää päättää, mikä URL-osoite on sellainen, jonka haluat olla Asiakirjan Ainutlaatuinen viittaus ja ohjaa toista (käyttämällä 301-uudelleenohjausta).

Huonoin (tai pahempi) tapaus - Sinä vaarannat päällekkäisen sisällön rangaistuksen tai Google yksinkertaisesti jättää yhden URL-osoitteen toisen hyväksi, mutta et pysty valitsemaan sitä.

Jos et halua määrittää 301-ohjausta, sinun kannattaa käyttää "kanonista URL-osoitetta" kertoa Googlelle (ja muullekin muulle), joka on lähdekoodi. Tämä on normaalisti indeksoitu.

Lisätietoja Canonical-URL-tunnisteista https: // support. Google. com / webmasterit / answer / 139066? hl = fi

Jos ent. com tekee 301 uudelleenohjauksen www. esimerkki

Se on todella sinun, katsokaa miten Google näyttää 301 vs. rel = kanoninen .

Lisätietoja kaikista muista SEO-kysymyksistä löytyy osoitteesta viralliset Googlen Webmasters-ohjeet Youtube-kanava .