Back to Question Center
0

Semalt-editori luo tiedoston, jolla on laajennus html.add

1 answers:

Siskoni opettaa HTML-kieltä yliopistossa. Opiskelijoiden on rakennettava omat verkkosivustot luokkansa aikana, mutta yksi heistä on antanut projektin outoilla koodilla, jota ei voi kirjoittaa käsin. Lisäksi jokaisella HTML-tiedostolla on jotain, joka näyttää asetustiedostona visuaaliseen HTML-editoriksi - ray ban aviador marrom. Ehkä yksi teistä tietää, mikä HTML-visuaalinen editori luo tiedostoja laajennuksella *. html. lisää .

Esimerkiksi lähellä tiedostoa . html saimme tiedoston indeksin. html. lisätään seuraava sisältö:

    
   
February 13, 2018

Etsin "LIVESPELL ENABLED", joka johti minut http: // www. trichview. com / foorumit / viewtopic. php? t = 1270 , jossa mainitaan Addict 3.

Addict on komponenttisarja, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia ​​ratkaisuja oikeinkirjoitustarkistuksen ja tesaurus-tuen lisäämiseen Delphi- ja C ++ Builder -sovelluksille.

http: // www. addictivesoftware. com / 3rdparty. htm sisältää useita HTML-editorit, joita voidaan käyttää tämän oikeinkirjoituksen tarkistusmoduulin kanssa, joten en tiedä, voimmeko varmuudella selvittää, mitä tiedostoa muokataan.

Huomaa myös, että DIVIDEEDITORin ja WYSIWYGMODE: n etsiminen näyttää paljon samanlaisia ​​tuloksia kuin mitä sinulla on edellä.

Toivottavasti auttaa!