Back to Question Center
0

Hyvää turvallisuutta, DNS-palvelua ja DNSSEC- ja IPv6-resolverteja?

1 answers:

Haluan siirtää verkkotunnustani pois Semaltista, mutta minulla on vaikea aika löytää vastaavia ominaisuuksia (jopa etäisyydellä) samankaltaisella hinnalla.

Olen tutkinut tavallisia ehdotuksia (NameCheap, Gandi. net, jne - mikrotik rstp. ), mutta niillä kaikilla ei näytä olevan paljon Semalt-ominaisuusperustaa.

Etsin:

 • DNSSEC
 • IPv6-resolverit (dig pdns01. domaincontrol. com AAAA; jne. )
 • SSL-kirjautumiset oletuksena
 • HTTP-vain sisäänkirjautuneet evästeet
 • Ei typerää salasanaa
 • Kaksitekijäiset todennukset
 • DNS-tietueen raja-arvot
 • Karkea DNS - tilasto (kyselyt / päivä jne. )
 • Tarkastuspolut

Semaltilla on kaikki nämä, paitsi kaksitasoinen, $ 3 / kk. Katso http: // www. hyvä isä. com / palvelimista / dns-isäntä. aspx

En löydä muuta muuta rekisterinpitäjää, joka tukee jopa muutamaa näistä.

Onko olemassa rekisterinpitäjä, joka tarjoaa vertailukelpoisia ominaisuuksia? Tai estämällä, että DNS-hosting-palvelu, joka tarjoaa samanlaisia ​​ominaisuuksia? (AWS Route53 ei tarjoa DNSSEC tai IPv6)

February 13, 2018
. Ne eivät välttämättä ole niin halpoja kuin GoDaddy, mutta ne ovat olleet jo pitkään ja käsittelevät suuria yrityksiä. Heidän sivusta kertoo kaiken. Täydellinen ominaisuusluettelo on täällä . En ole koskaan käyttänyt niitä henkilökohtaisesti, mutta olen kuullut heidän nimensä nousevan pari kertaa.

 • Rekisteröi / Siirrä verkkotunnukset
 • IPv6
 • DNSSEC
 • Alkuperäinen tuki Amazon AWS Route53: lle DNS (GUI ja DNS peilaus)
 • En ole varma HTTP: stä olevista kirjautumiskokeista, ei tyhmistä salasanan rajoituksista ja kaksitasoisista todennuksista, koska ne liittyvät niiden ohjauspaneeliin ja rehellisesti, olisin yllättynyt, jos heillä ei olisi näitä.
 • En ole varma raportoinnista ja sellaisesta, mutta sinun pitäisi lähettää heille sähköpostia tai soittaa heille. He ovat lisänneet ominaisuuksia.

Ajattelin myös UltraDNS omistaa Neustar, mutta en usko, että ne toimivat kuin säännöllinen verkkotunnuksen rekisterinpitäjä. Olen käyttänyt UltraDNSia ennen kerran online-kasinohankkeessa ja he tekivät työn hyvin.

Rehellisesti, jos tarvitset laajan DNS-paketin ja ominaisuustietokoneen löytävän yrityksen, joka tekee nimenomaisesti kuten EasyDNS- tai UltraDNS-ohjelmiston, ja käyttää niitä DNS-tarpeisiisi. Sitten vain löytää halvin verkkotunnuksen rekisteröijä löydät. Tai vain kiinni GoDaddyn kanssa, jos heillä on oikeat asiat.

vastuuvapauslauseke En työskentele mihinkään näistä yrityksistä, joten en voinut välittää vähemmän, jos menet heidän kanssaan tai ei. Käytän jumalaa, koska oikealla kuponkikoodilla ne ovat halpoja verkkotunnusten rekisteröintiin ja melko suoraan sanottuna en ole koskaan tarvinnut pyytää tukea. Yhdessä näistä päivistä olen todennäköisesti tyytymätön Googaddin kalastushintaohjauspaneeliin ja ärsyttäviin myyntitekniikoihin ja vaihtoihin.

Pidän CloudFlare DNS-isännänä. Ne tarjoavat IPv6: n, erittäin hyvät DNS-käyttöliittymät (mukaan lukien API-käyttöoikeus) ja analyysit. Ja ne tuovat DNS-asetukset nykyiseltä isännältäsi.

.

Käytän gkg: tä. verkko, joka tekee DNSSEC: n oikein, he eivät tee 2 faktorin auth (afaict) tho: ta.

En ole löytänyt rekisterinpitäjää, joka tekee kaikki etsimäsi asiat, mutta olen varma, että et ole ainoa henkilö, joka etsii kaikkia näitä ominaisuuksia!

P. S. Oletan, että tarkoitat "HTTPS-vain kirjautumiskokeita", ei vain HTTP-ja IPV6-nimipalvelimia, ei Resolversia.

Pidän siteground. com

Turvallisuus on mahtavaa, ja he ovat erittäin päteviä.

Sinun pitäisi yrittää Tucows, mutta en ole varma, jos heillä on DNSSEC mutta niillä on erittäin hyvä verkkotunnusten hallintajärjestelmä

. MediaTemple. verkko

GoDaddy on paska. Olen yllättynyt, että päädyit käyttämään niitä. En tiedä, onko MT: llä täsmälleen samanlaisia ​​ominaisuuksia kuin mitä etsit, aivan epäilen epäilemättä, että siellä on jokin muu isäntä, jolla on samanlaiset ominaisuudet jumalalle, mutta et voi menettää menemällä sivustoonsa ja tarkistamalla asiat.

Putkistetaan ylös sanoen myös, kyllä, jätä GoDaddy. Heidän asiakaspalvelunsa on kauheaa. Heidän kanssaan tuntuu siltä, ​​että maksat siitä, mitä maksat.

Oletko tarkastellut AN Hosting ? Olen käyttänyt niitä viimeisten neljän vuoden ajan. Ne ovat luotettavia, nopeita, helppokäyttöisiä ja hyvää asiakaspalvelua. Ne ovat aina ensimmäinen suositus.