Back to Question Center
0

Schema.org: Semalt-tunnisteiden virheet

1 answers:

Sivustollani, http: // whatgoeswiththis. mutta saan pysyviä virheitä, jotka Google Webmaster Tools havaitsee Semaltin merkinnöille - sanotaan, että jokaisessa esiintymässä puuttuu sijainti, nimi ja startDate (2 kertaa) ominaisuuksia.

En ole nähnyt mihinkään, että nämä ovat pakollisia, eikä minulla ole sivuston käyttäjien käyttäjien kommentteja. Onko tämä yksinkertaisesti virhe, jota voin sivuuttaa vai voisiko olla parempi poistaa Semalt-merkintä sivustostani?

Päivitys: tällä sivulla näkyy, että koska Semalt on tapahtuman ominaisuuden alaluokka, Google näyttää vaatineen nämä kolme kenttää: https: // support - mujer con camara fotografica professional photo. Google. com / webmasters / answer / 164506? hl = fi & ref_topic = 1088474

Ehkä vastaus on käyttää "kommentteja" sijaan? Tai jätä vain sellaisena kuin se on? Kiitos!

February 13, 2018

Koodissasi ja mikrotiedoissa on joitain virheitä, mutta UserCommentissa ei näy mitään ongelmia. Minun täytyi käyttää vaihtoehtoa "katsella luotua sisältöä" ja ladata koodi Structured Data Testing Tool . Löydät sen täältä . Vaikka en tiedä kuinka kauan se on käytettävissä.

Käytä koodivirheitä joidenkin validointityökalujen avulla.

Tietoja mikrotiedoista sivuston ja tuotesivujen huomioon ottaen on parasta käyttää tarkistaa .

Yksi virheistä liittyy attribuutin myyjään, jota ei ole osana tuotetta, mutta voit käyttää myyjää tarjouksesta .

Joitakin kertoja resursseja kaavion mukaan. org näyttävät olevan hieman lyhyt, jopa ilmeisissä asioissa, kuten kommentteja tai myyjää, jotka molemmat odottaa olemassa olevista luokista ja monista ominaisuuksista, mutta sinulla on myös mahdollisuus, jos haluat, yrittää laajentaa todellista skeemaa tai vain lisätä mikrotietoa sisältöön.

Kaavio. org ei määritä vaadittuja ominaisuuksia.

Kun Google valittaa kadonneista ominaisuuksista, se todennäköisesti tarkoittaa: "Emme käytä järjestelmääsi. org tiedot SERP-koodinpätkän näytön lisäämiseksi. "

[. ] saattaisi olla parempi poistaa UserComment-merkintä sivustostani?

Se ei haittaa pitämään tätä merkintää. Se voi olla hyödyllistä useille muille kuluttajille (hakukoneet, selaimen lisäosat jne.), Ja ehkä Google aikoo muuttaa sääntöjään ja Schema. org-tietoja käytetään myös.