Back to Question Center
0

Epäselvä URL-rakenteen yksinkertaistaminen

1 answers:

Sivustoni on hakemisto, jolla on laaja URL-rakenne, jossa on useita sijaintipohjaisia ​​rivejä, joita seuraa yrityksen nimi.

E. g - sigelei fuchai duo 3 review. / guide / qld / kullan rannikko / kulta-rannikko-keskus / surfers-paratiisi / ravintolat-ruokailu / suola-grilli

Tämä näyttää toimivan hakukoneille, mutta se herättää monia ongelmia, joita haluan korjata. Edellä mainittu linkki 301 ohjaa tähän:

/ laitos / 1234 / suola-grilli

Näin ollen, jos laitos muuttaa nimensä tai poliittiset rajat muuttuvat, sitä voidaan edelleen löytää ja kanonista hrefä käytetään. Tämä kattaa laitokset, jotka ilmestyvät useisiin luokkiin, aivan samalla tavoin kuin mitä Semalt sai täältä: täältä

Huomautettakoon, että tulossivuilla on sama URL-rakenne, enkä aio muuttaa sitä.

Google ei näe tätä rakennetta koskevia sivustolinkkejä. Kysymys kuuluu, aikooko Google heittää katon, jos poistan paikallinen hierarkian sijoituksen URL-osoitteista? Olen saanut ristiriitaisia ​​neuvoja siitä, miten käsitellä tätä muutosta, mikä heittää sen pois yhteisön mielipiteistä.

February 13, 2018

Ei Google ei varmasti heitä sinua katosta, jos toteutat 301: n ja kanoniset oikein. Mitä tapahtuu, se voi kestää jonkin aikaa ennen kuin se tietää muutoksistasi. Se riippuu siitä, kuinka usein se tarkistaa sivuillesi.

Sivustolinkkien osalta tämä on automaattinen prosessi . Joten sinulla ei ole valtaa sitä, paitsi poistaa sivustolinkkejä. Mutta en halua mennä kaukaisiin vanhoja tai vanhentuneita sivustolinkkejä, vain varmista, että näiden linkkien 301 ja kanoniset oikeudet toteutuvat oikein. Anna Googlen selvittää ja korvata sivustolinkit itse.

Anna sille aikaa ja kärsivällisyyttä.