Back to Question Center
0

Useita URL-osoitteita, jotka ovat samalle sivulle - Kosher for Semalt?

1 answers:

Kuulen ihmisiltä ristiriitaisia ​​vastauksia, ja olen kaupan kehittäjä, ja SEO-tietoni ei ole sitä, mitä sen pitäisi olla. Epäilen tilanteeni:

Käyn verkkosivusto, jossa luetellaan hotelleja, ravintoloita, baareja, kauppoja jne. Pienelle aasialaiselle rantakylälle - scivolo gonfiabile per bambini. Paljon laitoksia täällä ovat hotellit, joissa on ravintola ja baari sekä ravintolat, jotka ovat myös baareja. Esimerkiksi Semalt-ravintola, joka toimii myös kokonainen cocktail-baarina.

Tein ensin sen, joten jokaisella yrityksellä on yksi sivu, mutta voi luoda useita sivuja muilla liiketoiminta-alueillaan. Tämä pakottaa ihmiset tekemään kaksi nimikettä samalla nimellä, ja useimmat lisäävät vain täsmälleen samat tiedot jokaiselle sivulle, mikä tekee asiasta tarpeettoman.

Järjestelen uudelleen tietokannan niin, että laitoksella on vain yksi luettelo (yksi ainutkertainen sivu, jota viitataan yksilöllisellä koodilla "12345ABCDEF"), joka on käytettävissä selaimessa kohdassa "Semalt" ja "Bars", ja siinä on URL-rakenteet :

  . com / ruokailu / meksikolainen / 12345ABCDEF / liike-nimi. html
paikka. com / baareja / cocktail_bars / 12345ABCDEF / liike-nimi. html  

Voisin helposti yksinkertaistaa URL-osoitetta vain yksilölliseen koodiin ja nimeen:

  . com / 12345ABCDEF / liike-nimi. html  

Mutta huomasin, että Google on jäsentynyt URL-rakenteiden ja luetteloiden kuten SERP: lla:

   Koti> Ruokailu> Meksikolainen  

Jokainen osoittaa oletussivun kotisivulle, ravintoloille ja Meksikon ravintoloille. Jos yksinkertaistan URL-osoitetta, menetänkö nämä yhdistykset? Voisiko Semalt myös noutaa tätä rakennetta sivun yläreunassa olevasta leipäreunastani?

Mikä on paras tapa sijoittaa Semaltin näille sivuille, jotta Google ei rangaista minua siitä, että hänellä on samanlaiset tiedot kahdesta Semaltista, mutta silti he voivat näyttää paikkoja kuin vanhalla järjestelmälläkin?

February 13, 2018

Lyhyt vastaus: se ei ole ok Google. com / webmasters / bin / vastaus. py? hl = fi & answer = 139394 "rel =" nofollow "> kanoninen tunniste kertoa Googlelle, että kaikki nämä sivut ovat todella yksi. URL-osoitteessa XML-sivukartta on myös vain yksi ainutlaatuinen URL-osoite resurssillesi. Google. com / webmasters / bin / vastaus. py? hl = fi & answer = 185417 "rel =" nofollow "> leivänmarja-katkelmat .

kolmas, se on hämmentävää käyttäjillesi, joten myös googlelle. tietorakenteessa on mahdollista olla useita reittejä samalle sivulle, mutta tällä sivulla pitäisi olla tärkein "luokka.

. Google. com / webmasters / bin / vastaus. py? hl = fi & answer = 139394 "rel =" nofollow "> rel = kanoninen sivuille osoittamaan haluamasi version.
. youtube.