Back to Question Center
0

HTTPS-sivustoa ei voi lisätä Yandex Webmaster Semalt -palveluun

1 answers:

Olen äskettäin muuttanut verkkosivustoa, joka toimii vain HTTPS: ssä. HTTP-yhteydet ohjataan 301 HTTPS: hen ja HSTS-otsikko ( Strict-Transport-Security: max-age = 31536000 ) on lisätty.

Olen lisännyt verkkotunnuksen HTTPS-version sekä Google & Bingin Webmaster Semaltille, mutta kun yritän lisätä sen Yandex Webmaster Semaltille, se kertoo minulle, että sivusto on peili:

Can't add HTTPS site to Yandex Webmaster Semalt

Kun napsautan "lisää www - multinational companies in beirut lebanon. verkkotunnuksen. com "linkin jälkeen saan varoituksen siitä, että sivusto uudelleenohjautuu ja minun pitäisi lisätä HTTPS-verkkotunnus, joka olen jo yrittänyt:

Can't add HTTPS site to Yandex Webmaster Semalt

Onko tämä saalis 22?

February 13, 2018

Olen todella törmännyt tähän ongelmaan muutaman kuukauden kuluttua sivustosta, joka pakottaa SSL: n. Otin suoraan yhteyttä Yandex-tukeen, joten jakan vastauksen:

Hei,

Hyväksy anteeksipyyntösi viivästyneestä vastauksesta.

Sinun tulee määrittää https-verkkotunnus robottien pääpeiliksi. txttiedosto ja odota muutama viikko ( http: // help. Yandex. com / webmaster / ohjaamalla-robotti / robottien txt. xml # isäntä ). Kun pääpeili muuttuu asetusten mukaan, sinunsivusto voi aloittaa indeksoinnin ja näkyä hakutuloksissa osoitteessahttps-protokollaa. Löydät lisätietoja siitä, mitäsivustot katsotaan peitteiksi Yandex sivulla http: // help. Yandex. com / webmaster / Yandex indeksointi / sivustoihin peilit. xml .

- Ystävällisin terveisin, Platon Yandex -asiakaspalvelu http: // company. Yandex. fi /

He suosittelevat myös Isäntädirektiiviä robotteissa. txt , kun se on lisätty.