Back to Question Center
0

Rakenteellisten tietojen laatua koskevien ohjeiden epäjohdonmukainen rangaistus, mutta ei manuaalista toimintaa

1 answers:

Sain ilmoituksen Googlen hakututkimuksesta, jossa todettiin:

Google on havainnut strukturoidun merkinnän joillakin sivuillasi, joka rikkoo jäsenneltyjä tietoja laatusääntöjä. Varmistaakseenlaadukkaita hakutuloksia käyttäjille, näytämme vain rikkaita hakutuloksiasellaista sisältöä varten, joka käyttää laatusääntöjämme mukaista merkintää. Tätä käsinkäyttöä on sovellettu zippi-ohjelmaan. co. uk / - bticino rilevatore gas. Ehdotamme, ettäkorjaat merkinnän ja lähetät uudelleenarviointipyynnön. Kun meettä sivujen merkintä on yhteensopiva meidän kanssaohjeet, poistamme tämän manuaalisen toimenpiteen.

Epäilemättä miten ratkaista tämä ongelma:

1 Päivitä merkintäsi noudattamalla jäsenneltyjä ohjeitamme. Korjaa virheellinen merkintä tai poista merkintä, joka ei oikein kuvaasivusi sisältö.

2 Lähetä uudelleenarviointipyyntö. Kun olet korjannut sivustosi, poista tämä käsikirjoitus uudelleen. Sisällytä kaikki tiedottai asiakirjat, joiden avulla voimme ymmärtää teidän tekemäsi muutoksetpaikka.

Olen korjannut epäiltyä kysymystä, mutta kun menen esittämään uudelleenarviointipyynnön, se sanoo, ettei ole tehty manuaalisia toimia.

Mitä tämä tarkoittaa? Eikö tämä ole manuaalista toimintaa? Ja mitä minun pitäisi tehdä seuraavaksi?

February 13, 2018