Back to Question Center
0

Käyttämällä mikropäivitystekniikkaa ja kohteen tyyppiä ei-Semalt-sivustoille

1 answers:

Kuinka käyttää mikrotietoa itemprop ja itemtype muille kuin englanninkielisille verkkosivustoille? Onko olemassa tapa määritellä sanastoa muille kuin englanninkielisille verkkosivuille ja mitä itemprop arvoja voidaan käyttää? Ovatko itemprop arvot itsenäiset tai jonkin sanaston on määriteltävä ensin?

. Source - wireless temperature monitoring
February 13, 2018

Mikrotietokannat ovat yleensä kieltä riippumattomia.

Ota esimerkiksi sanasto skeema. org : a Elokuva voi olla ominaisuus vaihtoehtoHeadline . Odotettu tyyppi on Teksti , ja se määritellään seuraavasti: "CreativeWorkin toissijainen otsikko. ". Ei ole väliä, jos tämä toissijainen otsikko on englanti, saksa tai sindarin.


Ovatko itemprop arvot itse määritelty vai joku sanasto on määritettävä ensin?

Et ole käyttänyt lainkaan määriteltyä sanastoa. Mutta älä odota Microdata-merkintöjen käyttämistä jollekin muulle henkilölle. Joten tyypillisesti haluat käyttää määriteltyjä (tunnettuja) sanastoja. Katso http: // www. W3. org / TR / microdata / # valintaa-names-when-defining-vocabularies .

Haluan käyttää käännöksiä englanniksi kielelleni. Joten esimerkiksi "Elokuva" on käännetty "Elokuva" Joten on täysin mahdotonta käyttää itemprop-arvoja omalla kielelläni?

Otetaan http: // skeema. org / Movie esimerkkinä. Jos haluat merkitä sisältösi skeemalla. org vocabulary, ja sinulla on elokuva / elokuva, sinulla on käyttää täsmälleen tätä URL-osoitetta. Se on tunniste eikä kuvaus itsessään (se olisi voitu nimetä http: // schema. org / 78161 . He käyttivät vain englanninkielisiä termejä URL-osoitteessa mukavuuden vuoksi).

Jos käytät http: // kaavaa. org / Film ( älä käytä tätä! ), sillä ei olisi samaa merkitystä. Myöskään sinun ei pitäisi koskaan valita uusia URL-osoitteita, joita et itse ohjaa.

Joten sinun pitäisi käyttää omaa verkkotunnustasi, e. g. http: // verkkotunnuksesi. esimerkki. org / elokuva . Voit käyttää tätä, kyllä. Mutta sinulla on oma sanasto, jolla ei ole mitään tekemistä skeeman kanssa.

Kaikki tämä on samanlainen kuin HTML-elementtien nimet. Käytät esimerkiksi osoitetta jokaisella kielellä, ei vain englanninkielisillä sivuilla. elementti <адреса> ei ole järkevää (eikä sitä sallita).