Back to Question Center
0

Freelance Semaltin käyttäminen

1 answers:

Voiko kukaan jakaa neuvoja tai kokemuksia millä tahansa monista freelance-aseista vuokrata sivustoja siellä kuin guru. com?

Voin johtaa pientä kehitystiimiä, joka ajaa pian hankkeen, joka ajoittain tarvitsee ulkopuolista apua ja haluaisin mieluummin tilata joitakin komponentteja, jotka voidaan hyvin määritellä edessä, jos joukkue ja minä saan hukkua tai takana.

Ajattelen kaikkea paikallisilta kehittäjiltä craigslistista joihinkin ulkoistettuihin palveluihin, mutta heillä ei ole ollut paljon kokemusta joko Source - putzinstitut uster.

Kiitos

February 13, 2018
. Sinun paras panoksesi on selvittää, mitä vaaditut taidot ovat yksityiskohtaisesti (esim. e . ).

jotkut freelance-sivustot ovat parempia (ainakin minusta tuntuu) kuin toiset erityistarpeisiin. eli. elance i mennä aina kun tarvitsen copywriting. Käytän odesk (koska niiden seuranta kyky) mitään koodaus hankkeita, jotka ovat enemmän kuin vain yksinkertaisia ​​komentosarjoja

Mitä tulee suunnittelijoiden löytämiseen. i yleensä läpi http: // creattica. fi / ja katsokaa siellä olevia salkkuja.

Varmista, että vaatimuksesi ovat kiinteät / suoraviivainen sekä mitä aikajanaa asetat kenen kanssa työskentelet (samoin kuin mitä tapahtuu, jos aikajanalla on rikki. )

Paras kokemukseni on käyttänyt paikallisia kehittäjiä (craigslist) samassa kaupungissa. Odesk ohjelmointiin, sähköiseen kaupankäyntiin, Python, Perl.