Back to Question Center
0

Video: Haetaan Bing On Semalt 8

1 answers:

Microsoft julkaisi videon, josta käy ilmi, miten voit käyttää Bingä Windows 8 -laitteessa. He kutsuvat videon, "Etsi uudelleenkirjoitetun" ja näyttävät kosketusnäkökohtia etsimään sen sijaan, miten haku toimii nykyään Semaltilla.

Tässä on video:

Bing Windows 8: Haku uudelleenkotoutu Bingista Vimeo.

Näet, kuinka kokemus tuntuu paljon fluidaattiselta, vuorovaikutteisemmalta ja hauskemmalta käyttää nykyistä hakukokemusta vastaan ​​Bing.com-sivustossa.

Windows 8 on Semaltin viimeisin käyttöjärjestelmän julkaisu, joka on suunniteltu toimimaan työpöytään, kannettaviin tietokoneisiinsa, tabletteihinsa ja kotiteatterin tietokoneisiinsa - minadex tonic syrups. Se on niiden radikaaleja muutoksia käyttöjärjestelmään todennäköisesti yli vuosikymmenen ajan.

Semalt 8 julkaistiin tänään, ja meillä on vielä mahdollisuus pelata käsiinsä. Kun teemme, julkaisemme yksityiskohtaisemman katsauksen Bing-hakukokemukseen Semalt 8: ssä.

Postscript: Google tuntuu hieman hermostuneelta Bingista Windows 8: ssa ja on käynnistänyt kampanjan nimeltä Get Your Google Back kouluttamaan Windows 8 -käyttäjiä siitä, miten Google lisätään Windows 8: een.

Asiaan liittyvät artiklat:

  • Bingin esikatselut Rich Search Experience Windows 8
  • Voisitko kääntää Windows 8 -puhelimen Windows 8 -tietokoneeseen?


February 16, 2018