Back to Question Center
0

Millä keinoin tulla Amazon Top hakuja?

1 answers:

Jotta saisit hyvän käsityksen siitä, miten voit tulla Amazon TOP -hakuajaksi, sinun on saatava selkeä kuva siitä, mitä myynti Amazonissa edellyttää. Jotta voit luoda markkinointikampanjasi oikein, tutustu tähän viestiin nähdäksesi optimointitavat, joita sinun pitäisi tietää. Tämä viesti avaa silmäsi Amazon-aarrekarjalle ja auttaa sinua keräämään rahaa siellä ilman ponnisteluja - winneroo australia time.

 • Osta Box

Hakemattomat, jotka ovat selailun Amazon siirry tuotteen pääsivulle ja napsauta tuotekuvauksen alla esitettyjä tarjouksia tarkistaaksesi käytettävissä olevat ehdotukset. Kuitenkin ensimmäinen asia, Amazon ostajat yleensä tarkistaa on ostaa laatikko. Tässä osiossa näkyy markkinasähkön paras vaihtoehto. Tilastotietojen mukaan 56 miljardin dollarin Amazonin 62 miljardin dollarin myynti tapahtuu täällä. Ostajat tietävät, että he voivat luottaa Amazonin valintaan, koska se ottaa huomioon erilaiset näkökohdat, kuten hinnan, laadun, merkityksen ja niin edelleen. Osta-laatikon avulla asiakkaat voivat aloittaa ostoprosessinsa lisäämällä tuotteita oikealle ostoskärryynsä.

Koska Amazonin kova kilpailu ei ole helppoa, siitä tulee tullut suosittu myyjä, joka voittaa ostopaketin. Se ei tarkoita, että jos sijoitat korkealle Amazon SERP: ssä, sinusta tulee suosittu myyjä. Jotta voitat ostopaketin, sinun on noudatettava Amazon-ohjeita ja oltava arvokasta asiakkaillesi.

 1. Kilpailukykyinen hinnoittelu

)

Sinun on tarjottava käyttäjille kilpailukykyinen hinta voittaa ostoslokero. Se sisältää paitsi tuotteen kulut, myös toimituskulut. Ostajat, jotka etsivät vaadittuja tuotteita Amazonilta, voivat verrata hintoja ja todennäköisesti valita alimman hinnan markkinoilla. Jotta hinta pysyisi kilpailukykyisenä, sinun on järjestettävä säännöllisesti kilpailullinen analyysi. Lisäksi on järkevää käyttää uudelleenhinnoittelutyökaluja.

 1. Kilpailutarjoukset

Tarjouksesi olisi kilpailtava, kun enemmän myyjiä on, se nousee ylhäältä.

 1. Myyntihistoria

Voit ostaa Amazon-ostoskotelon, sinun täytyy olla pitkä ja positiivinen myyntihistoria. Amazon ottaa huomioon asiakkaiden arviot ja ostojen keskimääräisen määrän kuukausittain. Pääsääntöisesti tuotteita, jotka ovat äskettäin ilmestyneet Amazon Marketplacessa, eivät voi tulla esillä myyjille.

Monet muut tekijät vaikuttavat Amazonin valintaan suosittu myyjä. Edellä mainitut tekijät ovat kuitenkin tehokkaimpia. Tehokkain ratkaisu tässä on varmistaa, että kaikki tapahtumat, jotka saat Amazon-verkon kautta, toimivat hyvin. Sinun on tarjottava asiakkaille parasta asiakastukea ja pysyä hyödyllisenä..

 • Amazonin täyttäminen

Amazon täyttää on Amazonin suunniteltu ohjelma, jonka avulla verkkokauppiaat voivat myydä tuotteitaan. Tämän ohjelman avulla voit lähettää tavarat yhdelle monista Amazonin toimitiloista, jotka toimitetaan. Se tarkoittaa, että aina kun asiakas ostaa tuotteita sinulta, Amazon lähettää ne. Tämän ohjelman avulla voit säästää aikaa ja keskittyä muihin liiketoiminnan johtamiseen. Amazon ottaa monia merenkulun ja asiakaspalvelun osa-alueita sekä laajentaa tuotteidensa ulottuvuutta Amazon Prime -jäseniin ja auttaa ostamaan ostoskotelon.

 • Tuotetiedot

Positiiviset tuotearviot ovat välttämättömiä korkealla tasolla Amazonasi. On syytä huomata, että puhumme tuotesivun listausta koskevissa arvosteluissa, mutta et tietoja myyjäprofiilisi palautteista. Viimeisimmän Amazon-algoritmin päivityksen jälkeen on kiellettyä aloittaa käyttäjiä jättämään arvosteluja vastineeksi lahjoista, alennuksista jne. Siksi sinun on hankittava arvosteluja orgaanisesti. Yksi parhaista tavoista tehdä se on tarjota asiakkaillemme paras ostokokemus. Kokeile parhaalla mahdollisella tavalla tuottaa positiivisia tuotearvioita, koska ne johtavat korkeampiin sijoituksiin ja lisää hakuliikennettä, ja sen jälkeen lisää tilauksia ja myyntiä.

 • Avainsanat

Merkittävää on sijoittaa kohdistetut hakutermit tuotteen otsikkoon, kuvaukseen ja luettelomerkkeihin. Ensinnäkin sinun on tehtävä avainsanatutkimus ja etsittävä yrityksesi hakutermejä, joita voidaan käyttää listan edistämiseen. Toisessa vaiheessa sinun on käytettävä näitä avainsanoja strategisesti otsikossasi ja kuvauksessasi, jotta yritystietosi voidaan optimoida ja näkyä Amazon-hakutulossivulla. Et kuitenkaan saa ylittää listalle avainsanoja, sillä nykyään Amazon-algoritmi tulee älykkäämpi ja sinua rangaistaan. Siksi tee otsikko luonnollinen, täsmällinen ja sitoutunut tekemään ostajia napsauttamalla sitä hakutuloksista. Avainsanojen tutkimuskampanjan yksinkertaistamiseksi voit käyttää jotain automaattista ehdotustyökalua, kuten Google Avainsanojen suunnittelija tai Amazon-avainsanatyökalu.

 • Hyvin optimoidut tuotetiedotus

Hyvin optimoitu tuotetiedotus voi auttaa sinua voittamaan pitkäaikaisen myynnin. Aikaisemmissa artikkeleissamme annettiin yksityiskohtaisia ​​tutoriaaleja, miten teet listasi tehokkaaksi. Siksi aion luetella vain perustiedot tuotemainosten optimointitekijöistä, jotka voivat vaikuttaa positiivisesti klikkausprosenttiin ja muuntamiseen:

 1. Trendikäs ja kiinni tuotemerkki;
 2. Kuvaileva tuotenimi;
 3. Tuotteen täydellinen kuvaus, jossa on kaikki vaaditut tuoteominaisuudet ja näennäiset edut;
 4. kohtuulliset luettelomerkit;
 5. Laatu tuotekuvia, joilla on mahdollisuus zoomata;
 6. Kysymyksen käsittely.
 • Kilpailukykyinen hinta

Amazonin asiakkaat määrittelevät alueet siitä, mitä he tuntevat arvon olevan ja mitä he ovat valmiita viettää se. Hintasi tulisi olla kohtuullinen ja perustua keskimääräiseen markkinatrendiin. Se voi nostaa tai laskea kausiluonteisesti tai uuden tuotteen parannetun version näköisenä. Hintasi ei pitäisi olla erittäin alhainen, koska se voi merkitä asiakkaasi laatukysymyksiä. Siksi pyrki suunnittelemaan oman markkinapaikkasi johtava tuote.

December 6, 2017