Back to Question Center
0

Kuinka menestyä Amazon käynnissä etsiä Top myyjän avainsanoja paras tapa?

1 answers:

Valitettavasti ei ole lopullista ohjetta tai mitään vaiheittaisia ​​toimintasuunnitelmia, jotka takaavat, että tuotetietosi ovat hyvin nähtävissä Amazon-haussa huippumyyjien tarjouksista. Miljoonat aktiiviset ostajat, tuhannet tuoteluettelot ja sen hienostunut haku ranking algoritmi Amazon on erittäin kilpailukykyinen myyntipaikka. Ja tässä on silloin, kun tuotetietojen optimointi tulee esiin. Tarkoitan, että hyvällä listalla parhaiten menestyneistä avainsanoista voit helposti nousta huipulle Amazon-haussa asiaankuuluvien myyjien tarjouksista. Mutta kuinka löytää parhaan hakusanan suurimmalla hakutilavuudella vielä alhaisempi kilpailu? Seuraavaksi aion näyttää sinulle lyhyen ohjeen tekemään asioista paljon helpompaa, ainakin ne, jotka liittyvät Amazonin avainsanatutkimukseen - fumigation stored grain bugs.

Etsi Siemen Avainsanat

Jos et tiedä tarkalleen, mitkä pääkohdat avainsanat voivat käyttää tuotteisiisi Amazonissa, tässä on lähtökohta. Ensimmäinen asia on tehdä siemenet avainsanoja. Tarkoitan, että kun sinulla on jo myytävänä oleva tuote, on aika tunnistaa perushakuiset määrät, jotka vastaavat suurta kuvaa elävän ostajien käyttämistä pitkistä hakusanoista. Suosittelen Googlen Avainsuunnittelijan käyttämistä ihanteelliseksi potkaisuratkaisuksi, jotta voimme heti ymmärtää pelisi säännöt, jotka haluat voittaa Amazon-haun avulla.

Vedä yhdessä Avainsanaesitykset

Seuraava askel on yhdistää avainsanaideoita kahdesta päälähteestä: real shopper -haun mieltymykset sekä parhaiten menestyvät avainsanat ja pitkät häntäyhdistelmät, kilpailijoillesi. Tässä on, kun Amazon avainsanan tutkimus ja seuranta työkaluja tulevat pelaamaan! Onneksi verkossa on paljon erilaisia ​​vaihtoehtoja (eli erikoistyökaluja, verkkoalustoja tai selainlaajennuksia). Mitä tulee minuun, suosittelisin kilpailututkimuksen käyttämistä ja syvällisen analyysin todellisista ostos-asetuksista käyttämällä yhtä seuraavista työkaluista, joiden avulla voit arvioida Amazon-haun avainsanoja avainsanojen avainsanoista: KeywordInspector, Scope, JungleScout tai täysrasvainen AMZ Tracker-työkalupakki.

Analysoi Key Metrics - ja olet valmis

Ei ole ihme, että teet tiesi tuhansia erilaisia ​​avainsanaideoita, mahdollisesti voittaa. Mutta kuinka sanoa todella arvokkaita ehdotuksia joistakin varmasti vähemmän kohtuullisista? Seuraavassa on tärkeimmät muuttujat, joiden avulla voit muuntaa avainsanaideoidesi tärkeimmät luettelot käytännön toimenpiteisiin:

  • Hakuvauhti se on kaikkialla maailmassa. Tarkoitan, että lukuun ottamatta Amazon-markkinapaikkaa, yleinen hakutilavuus antaa meille laajan käsityksen Google-haun avainsanan suosioon elävän ostajan keskuudessa.
  • Napsautukset - auttavat sinua ymmärtämään yhden avainsanan todellisen liikenteen tuottavan potentiaalin. Tai päinvastoin, kun tiedät napsautussuhteen tai lähimmän niche- tai kategoria-kilpailijan liikenteen, voit helposti napata joitain arvokkaita avainsanoja, jotka näyttävät jo parhaiten tuloksista Amazonilta.
  • Avainsanan monimutkaisuus - harkitse kunkin avainsanan tai pitkäjänteisen lausekkeen pituutta ja sijoitusta vaikeutta ennen tuotetietojen optimoinnin suorittamista kullekin. Tarkoitan, että haastavin asia tässä on löytää terveellinen avainsana tasapaino niiden kaupallisen arvon ja ranking vaikeus. Muista, että pyrkii löytämään ne avainsanat, joita todennäköisimmin käyttävät oikeat ihmiset, eivät hakukoneet.

December 6, 2017