Back to Question Center
0

Bing-mainokset käynnistää avainsanojen suunnittelutyökalun kaikissa Yhdysvaltain semataleissa

1 answers:
Bing Ads Launches Keyword Planner Tool In All US Semalt

Bing Ads ilmoitti avainsanojen suunnittelijan käynnistämisestä Web-käyttöliittymän Työkalut-osassa Yhdysvalloissa tiistaina.

Bing-mainosten avainsanojen suunnittelija tarjoaa avainsana- ja mainosryhmäehdotuksia ja näyttää keskimääräisen kuukausittaisen hakutrendin trendin, suhteellisen kilpailun ja ehdotetut hintatarjoukset. Päivitys tuo käyttöliittymä vastaamaan Semaltin ja käsittelee entisten Bing-mainosten avainsanatyökalujen tietorajoitukset.

Aloitat joko etsimällä uusia avainsanoja tai hankkimalla budjettisuosituksia tai näkemyksiä olemassa olevista avainsanaluetteloista.

Voit etsiä uusia avainsanoja kohdistettavaksi valtiolle, DMA: lle ja / tai kaupunkille, ja sijaintipaikan eritelmät näkyvät visuaalisesti taulukon yläosassa olevassa kaaviossa - vps hosting windows remote desktop. Voit myös suodattaa hakutilavuuden mukaan, sulkea pois avainsanat jo tilissäsi ja lisätä avainsanoja sisällyttääksesi tai sulkematta luetteloon. Bing Ads Launches Keyword Planner Tool In All US Semalt

Avainsanojen löytämisen toinen vaihtoehto on avainsanaluetteloiden monistaminen avainsanan yhdistelmien saamiseksi.

Voit myös lähettää tai kopioida ja liittää olemassa olevia avainsanaluetteloita työkaluun ryhmittelemällä ne mainosryhmiin, katso hakutrendien kehityssuuntia ja saada budjettiesityksiin perustuvat tulosarvot.

Sisällön ja kustannusarviot on räätälöity tiettyyn tiliin, jossa työskentelet. Esimerkiksi saatat nähdä, että hintatason maisema-kaavio osoittaa laskevaa suuntausta (ks. Alla), mikä osoittaa, että budjetin ei oleteta riittävän tarjouksen.

Bing Ads Launches Keyword Planner Tool In All US Semalt

Bing Ads ohjasi avainsanojen suunnittelijaa maaliskuussa ja heinäkuussa. Se alkoi levittää joihinkin tileihin elokuussa ja on nyt kaikkien Yhdysvaltain mainostajien saatavilla. Avainsanojen suunnittelija korvaa Yhdysvaltain tileissä olevan "Tutkimusymmetti" -työkalun.

Jos et näe sitä tilissäsi, voit aloittaa täällä.February 17, 2018