Back to Question Center
0

Kuinka turvallista on uusien käänteisten linkkien luominen sisällön luomiseen ja edistämiseen?

1 answers:

Uskon, että lopullinen paras tapa rakentaa uusia käänteisiä, jotka ovat täysin relevantteja sivustossasi tai blogissa, luo ainutlaatuista sisältöä, joka tuottaa todellisen arvon lukijoille. Joten, kun laadukas sisältö ja sen edistäminen oikealla tavalla voi luonnollisesti lisätä suosioasi verkkoyhteisön keskuudessa, tuottaa sinulle enemmän osakkeita, johtaa, seuraa tilauksia ja tietysti uusia käänteisiä linkkejä. Ja sisällöntuotanto maksaa aina - arvokkaampaa sisältöä sinulla on, sitä paremmat käyttäjät voivat arvostaa sen mahdollisuuksia ja saada yhteys toisiinsa.

Kuinka turvallista on rakentaa uusia linkkejä verkkosivustoosi tai blogiin, jolla on vankka sisältö joitain suosittuja ja hyvin kysyttyjä aiheita? Tärkein takeaway tästä asiasta on se, että suuret hakukoneet, kuten Googlen itsensä, haluavat jokaisen linkin, joka liittyy toimitukselliseen sisältöön - reflex apertura diafragma en. Se tarkoittaa, että tällaisia ​​linkkejä olisi toimituksellisesti valvottava linkittävän kolmannen osapuolen lähteestä. Yksinkertaisesti kaikki linkit rakentuvat automaattisesti (ts. Ilman todellista toimituksellista valvontaa) ovat huonoja (muuten heikkolaatuisia) Googlen hakukoneen näkökulmasta. Tietenkin tämä "määritelmä" yksinkertaistuu, mutta on järkevää. Käsittelemme sen vuoksi - aggressiivisen automatisoidun linkkitekniikan käyttöönotto tai määräkeskeinen suunnitelma saada mahdollisimman monta käänteisoperaattoria varmasti ole tekemättä asioita, joilla ei ole mitään tekemistä turvallisuutesi kanssa Googlen rangaistusseuraamuksiin.

Joten, kun kyseessä on yleisesti hyväksytty ja täysin turvallinen tapa rakentaa uusia käänteisiä sisältöä toimituksellisen valvonnan alaisena, tässä ovat sisällön luomisen ja myynninedistämisen tärkeimmät taktiikat, joita käytetään verkkosivustossasi tai blogissasi. Aion ohittaa ilmeisen toimituksellisen valinnan (kuten haastattelut, infografiset tiedot, linkkikarhujen jne.), Jotta näet muutamia muita tapoja rakentaa uusia linkkejä sisältöön. He tarvitsevat hieman selvitystä siitä, mikä tekee heistä varmasti Googlen silmissä. Joten, pärjäämme nopeasti läpi heidät.

  • Vieras Blogging - Ensinnäkin linkityspaikalla tai blogilla on oma valintansa hyväksyä tai olla ottamatta huomioon panoksesi lainkaan . Ja tietenkin on oltava manuaalinen toimituksellinen valvonta kaikille uusille käänteisille linkkejä äskettäin julkaistuihin artikkeleihin tai blogiviesteihin.
  • Directory Submissions - Hakemusten jättäminen hakemistoihin, jotka tarkastelevat kaikkia lähetyksiä, olisivat turvallisia, kun he ylläpitävät toimituksellista valvontaa (muuten, kunhan he hylkäävät kaikki huonolaatuiset sivustot ja blogit).
  • Lehdistötiedotteet ja median resurssit - käsitellä niitä on kunnossa, jos he julkaisevat toistuvat julkaisut vain todella arvokkaita tarinoita ja mitään muuta. Muista vain, että tämäntyyppiset uutissivustot on suunniteltu jakeluun, ei itse alkulinkkiin.
  • Blogin kommentit - Koska toimituksellinen valinta yleensä kuuluu suoraan bloggaajaksi, vain valittu joukko parhaiten luotuja blogeja olisi riittävän turvallinen uusien paluupintojen rakentamiseksi joidenkin todella oivaltavien ja laadukkaiden kommentteja.
  • Liittyvät foorumit, niche-yhteisö ja kysymyskohteet - olisivat kiistattomasti turvallisia paikkoja linkittämisessä sisällön luomiseen ja edistämiseen. Vain koska kaikki roskapostit joko poistavat valvojat lyhyellä varoitusajalla tai paikallisyhteisöt alasvetävät lähes missään ajassa.
December 8, 2017