Back to Question Center
0

Tiedätkö, kuinka saada indeksoidut linkit mahdollisimman nopeasti?

1 answers:

Ei ole mikään mikään yllättävää sanoa, että käänteiset kääntävät verkkohaun maailman ympäri. Vakavasti yhteinen linkkiprofiili, jonka teet verkkosivustollesi tai blogistasi, löytyy nyt kolmesta parasta ratkaisevasta ranking-tekijästä, jotka otetaan huomioon Googlessa, kun arvioidaan tasapuolista sijoitusta orgaaniseen hakuun. Siksi olisi järkevää tehdä entistä parempi hoito jokaisesta yksittäisestä linkistäsi profiilissasi - ajoitetun tarkastuksen suorittaminen löytääksesi niihin liittyviä ongelmia, kuten rikkoutuneita linkkejä, vääriä uudelleenohjauksia tai Jumala kieltää, myrkyllinen linkki, joka voi täysin pilata jos sinulla ei ole nopeaa aikataulua. Entä joku arvokkaimmista käännöksistä korkeimmista PR- ja viranomaislähteistä? Kuvittele esimerkiksi, että olet äskettäin ansainnut pari tällaista arvokasta linkkiä, mutta mitä tapahtuu, jos kolmannen osapuolen hosting-sivut pysyvät edelleen indeksoimattomina? Ja täältä tulee lopulta selväksi - meidän pitäisi tietää, miten saada indeksoitujen linkkien nopea, erittäin nopea, mahdollisimman nopeasti. Katsotaanpa sitä - et koskaan saa eniten irti "linkin mehua", jos jotain ei näytä olevan vielä indeksoitu. Mutta miten saada takaisin linkit nopeasti tai ainakin voimme nähdä ne ilman omistajan käyttölupaa - koska niitä ei löydy suoraan sivustossasi tai missä tahansa sivusi sisällössä?

Miten saada backlinks indeksoitu nopeasti tai ainakin nopeuttaa prosessia - ter um site gratis.

Vihje 1

Kun otetaan huomioon, että kaikki linkit eivät ole yhtäläisiä, ensimmäinen asia on tarkistaa niiden lähteitä. Tarkoitan, että ennen kuin näytät oikein, kuinka voit saada indeksoidut linkit mahdollisimman nopeasti, sinun on tiedettävä, onko itse ponnistelu arvokas. Joten, miksi sinun pitäisi tuhlata aikaa, jos olet sidoksissa asiayhteydestä? Tai ehkä myös kohdata myrkyllinen linkki, esimerkiksi kun kyseessä on häikäilemättömät tai avoimesti huudat sivustot, jotka käsittelevät tällaisia ​​vakiintuneita rikkomuksia kuten apteekki, aviorikoksesta tai uhkapeleistä. Ehkä sinun pitäisi paremmin päästä eroon mahdollisesti haitallisista linkkeistä sen sijaan, että yrittäisitte pelastaa heidät, eikö?

Vinkki 2

Nyt on aika yrittää lähettää linkin URL-osoitteet Googlelle. Kaikki on melko yksinkertainen täällä - on hakukoneen tarjoama lomake. Voit täyttää sen saadaksesi tietyn verkkosivun hakemistoon. Siirrä vain menettely - ja olet valmis. Tämä sivu, samoin kuin linkki itsessään, indeksoidaan normaalia nopeammin.

Vinkki 3

Toinen hyvä tapa nopeuttaa Googlen indeksointimenettely linkkien avulla käyttää sosiaalisia verkostoja. Minun mielestäni Twitter on erinomainen tapa saada takaisin linkki indeksoitu nopeammin, mutta tuoda lisää sosiaalista sitoutumista, lähettää enemmän liikennettä verkkosivulle, joka osoittaa sinulle linkin sekä houkutella lähteen omistaja näyttää, että arvostat yhdistää hänelle. Huomaa kuitenkin, että tweeting-linkit toimivat hyvin vain pienellä / keskitasolla. Et koskaan halua viettää niin paljon aikaa tekemällä menettelyä toistuvasti, esimerkiksi sataa linkkiä, eikö?

December 8, 2017