Back to Question Center
0

Mikä tekee hyvän luettelon luettelomerkistä Amazonin tuotekuvauksessa?

1 answers:

Kaikki, jotka tuntevat alkuperäisen SEO-käsitteen, osaavat sen hyvin - sisältö on aina kuningas. Joten luo kohdat Amazonin tuotekuvauksessa! Tarkoitan, että on erittäin tärkeää optimoida tämä ratkaiseva alue vain parhaiten suoriutuneille ja täsmällisesti kohdennetuille avainsanoille ja pitkillä hännän hakulauseilla. Miksi? Yksinkertaisesti siksi, että Amazon-tuotekuvauksen lyhyt luettelo bullet-pisteistä on täsmälleen se, mikä antaa lyhyen kuvauksen myytävistä tuotteista ja selittää selvästi sen tärkeimmät edut ja ainutlaatuiset ominaisuudet. Viime kädessä tulee ydinosa, joka antaa hyvän perustelun ja vakuuttaa kävijöitäsi, että olet varmasti kannattaa ostaa. Joten, mikä tekee "ihanteellinen" ja täydellisesti suoritettavan luettelon luettelomerkistä Amazonin tuotekuvauksessa? Katsotaanpa.

Tip One

Suosittelen säilyttämään listan luoteja jotain noin kaksi tai kolme riviä kumpikin (heads up - ei lauseita!) - sunscreen anthelios xl. Näin olisi hyvin muodostettu päätös, jos yrität käyttää HTML-muotoa tekemään kaiken vielä visuaalisesti houkuttelevammaksi ja irrottamalla oikealla tavalla.

Vihje Kaksi

Voit saada ylimääräistä etua tuotekategoriasi / niche-vastustajasi käyttämällä pääkohdan avainsanoja ja pitkäketjuisia hakumerkkejä, joita ei vielä ole tuotenimikkeessäsi. Luonnollisesti kaikkien Amazon-tuotteiden luetteloiden tuotenimi tarvitsee vain huipputehokkaita avainsanoja. Siitä huolimatta paljon muita vahvoja jäljellä - koska olet valmis ja valmis investoimaan aikaa ja vaivaa käsitellä syvällistä avainsanan tutkimusta.

Vihje Kolme

Pidä mielessä, että jokainen viidestä luodasi saa olla jopa 500 merkkiä pitkä. Kun jokainen piste on tarkoitettu alkamaan isolla kirjaimella, ei ole tarkkoja vaatimuksia välimerkkien tarkistamisesta Amazonin tuotekuvauksessa. Se tarkoittaa, että voit vapaasti esitellä potentiaalisia asiakkaitasi houkuttelevin ideoin mainitsemalla ne lyhyen lauseen palasiksi. Tee ne mahdollisimman helposti rasvattomiksi - ja olet jo puolivälissä!

Vihje Neljä

Älä koskaan tee väärää vaikutelmaa, että harhaat kävijöitäsi. Tarkoitan, että muut kuvailevat tiedot (kuten käytettävissä olevat värivaihtoehdot, tuotteen visuaalinen muoto, tarkat mittaukset, materiaalit jne.) Pitäisi sisällyttää vain, jos ne ovat todella tärkeitä ja olet varma, että ne on tarkoitettu näkyviin luettelo luettelomerkistä joka tapauksessa.

Vihje Viisi

Se ei ole aavistustakaan, sillä kaukana jokaisella potentiaalisella asiakkaalla ei ole liikaa aikaa sulauttaa koko artikkeli tuottamalla vain yhtä viestiä - miksi tarjottu sopimus jää pois kilpailusta , samoin kuin mikä tuo tuo tuote ehdottomasti kannattaa ostaa vain sinun ja missään muualla. Katsotaanpa sitä - Amazon-tuotekuvaustasi on aina oltava makea ja tiivis. Ja parasta, mitä voit tehdä heidän kanssaan, on korostaa valittuja avainsanoja ja pitkät häntä ilmaisut, jotka ovat halutuimpia ihmettelemällä ostajat. Anna ihmisille, mitä he etsivät - ja olet valmis, eikö?

December 13, 2017