Back to Question Center
0

Voitko ohjata minua SEO for Amazon listat?

1 answers:

Se on no-brainer, mutta yksi parhaista tavoista parantaa myyntiä Amazon on ottaa korkea tuotteiden sijoitusta siellä. Ja SEO-mainosten hakeminen SEO-sivustolla voi suuresti parantaa hakusi sijoitustöitäsi, jolloin voit viedä etukäteen vielä kehittymättömien asiakkaiden kohdeyleisölle. Mutta kuinka muuttaa ne todellisiksi ostajiksi? Katsotaanpa. Seuraavassa on lyhyt SEO-ohje, jonka mukaan Amazon-listat ovat huippuluokan online-haun ja paremman altistumisen laajemman yleisön potentiaalisille asiakkaille - turban head wrap. Kun otetaan huomioon, että Amazonin A9-hakualgoritmi muuttuu jatkuvasti, alhaalla aloin tunnistaa tärkeimmät mahdolliset avainsanat - vain saada hyvä lähtökohta optimointikampanjallesi.

Myöhemmin voit myös jatkaa seuraavia toimia, jotka on otettu huomioon myöhempää käyttöä varten. Tarkoitan, että täydellisen avainsanatutkimuksen suorittamisen jälkeen suosittelemme jatkamaan alennusten tarjoamista, tarjoamalla asiakastyytyväisyyttä useille asiakkaille, parantamaan poistumisprosenttia ja sivulle kulkevaa aikaa, sponsoroiduilla mainoksilla sekä voittamaan Buy Box Amazonilla hallitsemaan että tungosta markkinapaikka.

Avainsanan optimointi on luultavasti tärkein osa menestyksekkään SEO-mainonnan avaamista Amazon-listalle. Ja asia on se, että se poikkeaa täysin muista tärkeistä hakukoneista, kuten Googesta itsestään, Yahooista, Bingista jne. Muista, että ensisijainen tavoite tässä on varmistaa, että tuotteesi tarjoukset ovat sijoittuneet hyvin niin monelle avainsanalle kuin pitkät hakun yhdistelmät. Joten, jotta ne voidaan määrittää maksimaalisella määrä sopiva hakutermit, suosittelen käyttää yhtä seuraavista ohjelmistotyökaluja ja online-kehyksiä erityisesti räätälöityjä käsitellä täysin sopiva SEO strategia Amazon luettelot, jotka todella myydä:

(11 )
  • Sonar - on ilmainen Amazon-avainsanan tutkimustyökalu, joka näyttää sen vahvin puolin, kun tunnistetaan kaikki mahdolliset avainsanat, jotka liittyvät tuotteeseenne myytäväksi ja jotka muokkaavat päälistan suosituimmasta hausta pyyntöjä, joita elävät ostajat käyttävät Amazonissa. Syötä vain minkä tahansa kohdistetun avainsanan - ja saat arvokasta kilpailutekijää, jota tuetaan käytännöllisillä ehdotuksilla, joilla voit hallita markkinoita tai tuotekategoriaasi.
  • LSI-kaavio - on toinen ilmainen työkalu, joka on äärimmäisen hyödyllinen silloin, kun kyseessä on nopea ja helppo automaattinen prosessi tuottaa huippulaadukkaita avainsanoja, jotka liittyvät aiheeseen.
    • Sellics - on suositeltavaa aikaisemmista vaiheista tuote avainsanan tutkimusta Amazonin. Tarkoitan, että kannattaa kokeilla sitä ensin ja ennen kaikkea, kun tarvitset aivoriihi-avainsanan tutkimusta, joka on välttämätöntä SEO- ja Amazon-listojen optimoinnille.
    • Thesaurus - tämä online-auttaja on luultavasti yksi aliarvioitu keino syvällistä avainsanan tutkimusta ja SEO optimointi tuotteiden luetteloita Amazon. Yritä saada joitain ylimääräisiä avainsanoja koskevia ehdotuksia brittiläiseltä englanniksi, ja tunnista vain kaikki vaihtoehtoiset käyttämättömät tuotenimet, jotka ovat edelleen erittäin suositeltavia, jotta ne sisällytettäisiin käynnissä olevaan SEO-optimointikampanjaan Amazonin tuotetietoihin.

    December 13, 2017