Back to Question Center
0

Tehokas Web Scraping-ohjelma, jota Semalt ehdottaa

1 answers:

Tällä hetkellä verkkorakaisu on tullut välttämätön liiketoimintastrategia lähes kaikki organisaatiot hyväksyvät sen. Valitettavasti tekniikkaa ei ole täysin hyödynnetty tiettyjen haasteiden vuoksi. Tietenkin voit tehdä online-haun saadaksesi haluamasi sisällön ja voit kopioida sen - cream feather fascinators. Tämä on kuitenkin mahdollista vain vähän tietoa. Sinun tulee ehdottomasti vaatia verkkokaappaustyökalu korjuun suurelle määrälle tietoja. Suurin haaste tässä on vaatimus ohjelmointikokemuksesta.

Sinulla on oltava tietynlainen ohjelmointikokemus ja tietämys, jotta useimmat web-kaapimustyökalut . Mutta vain harva henkilöstöllä on ohjelmointikokemusta. Sen lisäksi, koodaus web kaavinta työkalu on melko tylsää ja aikaa vievää jopa erittäin kokeneita ohjelmoijia. Jotta asiat pahentuvat, sinun on ehkä muokattava ohjelmiston koodia jokaiselle kohdistetulle verkkosivustolle, koska jokainen sivusto on ainutlaatuinen. Siksi tämä uusi kaavinta on ottanut myrskyn maailman. Se ei vaadi ohjelmointitietoa, ja se on tehokasta. Työkalun nimi on OutWit Hub

OutWit Hub on itse asiassa Firefox-lisäosa, joka voidaan ladata ja asentaa selaimeesi. Ohjelmiston avulla voit kaapata eri verkkosivustoja vain muutamalla napsautuksella hiirtäsi. Ohjelmalla on valmiudet raaputtaa erilaisia ​​verkkosivustoja oletusasetuksilla, ja voit muokata sitä myös tarpeidesi mukaan.

Tässä on ohjelmiston käyttö

Sinun täytyy ladata se Mozillan lisäosasta ja asentaa Firefox-selaimeen. Asennuksen jälkeen lisäosa ei tule voimaan, ennen kuin käynnistät selaimen uudelleen. Löydät joitain yksinkertaisia ​​raaputusvaihtoehtoja sovelluksen vasemmasta ruudusta. Vaikka nämä vaihtoehdot ovat perusasetuksia, ne riittävät tarpeellisiksi tarvittavien kuvien ja tekstien poimimisen verkkosivulta tai sivun linkkeiltä.

Perusasetukset eivät kuitenkaan voi tehdä kehittyneitä verkkorajoitustehtäviä. Jos tarvitset lisäasetuksia, sinun on siirryttävä Automaattit-valikkoon ja siirry sitten Kaapimet-osioon. Kohde-verkkosivun lähdekoodi näkyy tässä. Seuraava vaihe on etsiä merkittyjä attribuutteja koodissa. Niitä voidaan käyttää merkinnöinä tarvittavista tietoelementeistä ennen uuttamista.

Tällöin sinun tulee täyttää kentät "Marker before" ja "Marker after" ja klikkaa suorituspainiketta. Tämän jälkeen sinun täytyy vain istua ja katsella, miten OutWit Hub tekee työnsä. Tämä ohjelma antaa sinulle vapauden käyttää useita kaavinta samanaikaisesti parantamalla kääntöaikaa.

Tämä on vain yleinen menettely tietojen keräämiseksi. Lisäosan dokumentaatio-osiossa on erilaisia ​​opetusohjelmia eri tietojen poimintatarpeille / -tarpeille. Löydät prosessit nopeammin ja helpommin, kun hallitset niitä. Joten on suositeltavaa opetella opetuksia uskonnollisesti.

OutWit Hub on kyky käsitellä monimutkaisia ​​tietojen poistoja lukuisilla kehittyneillä toiminnoillaan. Joten, sinun on ehkä ymmärrettävä jokaisen toiminnon käyttö. Esimerkiksi tietojen keräämistä useilta kohdealueilta, joilla on samankaltaiset rakenteet, tarvitset funktiota nimeltä "Format Column".

Lopuksi OutWit Hub on loistava data-kaavinta lisäys sekä ohjelmoijille että muille kuin ohjelmoijille. Siinä on myös lukuisia toimintoja, joita sinun pitäisi oppia. Mitä monimutkaisempia toimintoja käytät, sitä nopeammin ja paremmin web-kaapimustesi tulokset ovat.

December 22, 2017