Back to Question Center
0

Semalt Expert määrittää hyödyllisen verkkosivujen raaputusvälineen

1 answers:

Verkkosivusto eXtractor on suunniteltu lataamaan koko verkkosivusto offline-käyttöön. Se on yksi hyödyllisimmistä ja tehokkaimmista työkaluista. Sinun tarvitsee vain lisätä URL-osoite, josta haluat ladata tietoja, ja Website eXtractor suorittaa sen toiminnon välittömästi, antaen sinulle tarkkoja ja toivottuja tuloksia. Markkinoijat ja toimittajat sopivat tutkijoille, markkinoijille ja toimittajille:

Verkkosivusto eXtractor ei ole vain hyvä opiskelijoille, liikemiehille, markkinointijohtajille vaan myös toimittajille, tutkijoille ja pääoman analyytikoille. On hetkiä, jolloin verkkosivustoa tarvitaan offline-tilassa tai haluat varmuuskopioida tärkeät tiedostot, mutta hosting-yritys ei tarjoa tätä vaihtoehtoa - frequently asked questions computer problems. Verkkosivuston eXtractorilla tiedostojen varmuuskopiointi on helppoa, koska koko sisältö ladataan heti kiintolevylle. Tutkijat voivat ladata tutkimuspapereita, e-kirjoja ja muita tietoja Internetistä. Samoin digitaaliset markkinoijat ja toimittajat voivat ladata tietoja yritystensä parantamiseksi.

Pääsy verkkosisältöön helposti:

Verkkosivuston eXtractorilla voit helposti käyttää verkkosisältöä ja saada joitain tehtäviä. Jotkut sivustot ja blogit eivät pysy verkossa ikuisesti; jos haluat käyttää tietoja, voit joko varmuuskopioida tiedostoja tai käyttää Website eXtractor -ohjelmaa. Tiedostojen varmuuskopiointi voi kestää paljon aikaa ja energiaa. Sitä vastoin Website eXtractor tekee työstäsi helpompaa ja antaa sinulle pääsyn koko sivustoon offline-tilassa. Se tarkoittaa, että voit käyttää tietyn sivuston sisältöä milloin ja missä tahansa.

Yksi verkkoselain eXtractorin tärkeimmistä ominaisuuksista on, että se on yhteensopiva melkein kaikkien laitteiden kanssa, kuten älypuhelimissa, atk-laitteissa ja tablet-laitteissa. Itse asiassa tällä työkalulla voit tallentaa minkä tahansa sivuston matkapuhelimeesi, jotta sitä voidaan tarkastella offline-tilassa. Verkkosivuston eXtractorin tekeminen eroaa muista vastaavista sovelluksista, koska se tallentaa koko verkkosivun laitteeseesi. Se tarkoittaa, että voit ladata tekstiä, kuvia, ääni- ja videotiedostoja ilman mitään ongelmia.

Siirrä sisältö siirrettävälle laitteelle:

Verkkosivuston eXtractor-sivustolla et voi vain ladata koko sivuston, vaan myös siirtää sen sisältö siirrettävälle laitteelle, kuten levykkeelle ja CD-ROM-levylle. Tämä työkalu voi ladata jopa 100 tiedostoa tietokoneesi järjestelmään muutamassa minuutissa. Laukaisee sivut tallennetaan laitteeseen ja koko prosessi kestää pari sekuntia.

Muuta HTML-linkkejä:

Verkkosivuston eXtractorilla voit kääntää HTML-linkit haluttuihin nimiin ja kasvattaa yritystäsi. Voit myös muokata HTML-linkkiä tai tehdä muita muutoksia tämän kattavan palvelun avulla. Kun sivusto on ladattu, se tallennetaan joko paikallisella kiintolevyllä tai matkapuhelimella. Voit myös tallentaa sen osia Web-sivuston eXtractorin tietokantaan, joka perustuu tarpeeseesi. Voimme peittää tallennettuja sivuja salamannopeudella.

Verkkosivusto eXtractor sisältää helppokäyttöisen käyttöliittymän, joka on yhteensopiva melkein kaikkien käyttöjärjestelmien ja verkkoselainten kanssa. Tämä työkalu tulee sekä ilmaisiin että maksullisiin versioihin ja takaa huipputason ja laadukkaat tulokset.

December 22, 2017