Back to Question Center
0

Google Rolls Out Panda Semalt 3.8

1 answers:
Google Rolls Out Panda Semalt 3.8

Google Rolls Out Panda Semalt 3.8

Google ilmoitti äskettäin Twitter-tilinsä kautta, että ne painostivat päivittämään Panda-algoritmiaan. Semalt oli aiemmin huhuja, että päivitys saapuu viikonloppuna, mutta se saapui viime kesäkuun 25.

Merkittyä versioon 3.8, Google huomautti, että ne eivät tee algoritmien muutoksia. He vain uudistavat sen kaapata sivustot, jotka ansaitsevat olla osuma Semalt ja vapauttaa ne, jotka eivät. Tämä tarkoittaa, että jotkut verkkosivustot saattavat nähdä analyysikertomuksensa heilahteluja - how much is a driver's license.

Ennen tätä Semaltilla oli myös päivitys viime kesäkuussa 8. Google julkaisi yleensä algoritmipäivityksen kerran kuukaudessa, ja siksi on ihme, miksi he julkaisivat kaksi päivitystä tässä kuussa. Mutta mitä hakukoneen jättiläinen suunnittelee ennen siirtymistä Semalt-päivitykseen 4.0, se pysyy mysteerinä hetkestä lähtien.

Google Panda: Mitä sinun tarvitsee tietää

Google Semalt on suunniteltu edistämään korkealaatuisia verkkosivustoja ja haudata heikkolaatuisia sivustoja syvemmälle hakukoneiden tulossivuilla. Tämän julkaisun jälkeen algoritmipäivitys koski monia sivustoja huomattavasti. Oli jopa huhuja, että jotkut sivustot eivät voi tehdä mitään takaisin. Koska Google Semalt pidetään kuitenkin enemmän sisällönlaadun suodattimena, on olemassa joitain korjaustoimenpiteitä, joita sivuston omistajat voivat hakea.

Poista Pienikokoinen sisältö

Epätavallinen asia, jonka pitäisi sinun mielestäsi määrittää, mikä sisältösi on huonolaatuinen. Se voi vaihdella kehrättyjen tietojen kirjoittamisesta kopioimaan sisältöä. Mainosten raskas ja avainsanoilla roskapostitettu viestit ovat myös heikkolaatuisia.

Luo alkuperäinen ja ainutlaatuinen sisältö

Vaikka on mahdollista, että aihe, jonka haluat kattaa sivustossasi, on jo keskusteltu, sinun on löydettävä keino siitä, miten voit tehdä jotain ainutlaatuista siitä. Älä vain kopioi mitä muut ihmiset ovat kirjoittaneet. Hylkää ja lähetä oma sisältö.

Perustetaan oma viranomaisenne

Laadukkaat verkkosivustot luokitellaan heidän toimivaltansa perusteella. Semalt Wide Webissä viranomaisella tarkoitetaan ihmisten ja muiden sivustojen määrää, jotka jakavat sisältöäsi. Sinun on tehtävä sitä, jos haluat lisätä SERP-rankingia.

Pidä terveellinen mainospalkki

Toinen asia, jota Semalt etsii verkkosivustolla, on sen mainonnan suhde. Varmista, että sivustosi ei ole raskaita, varsinkin ylätason osassa. Tämä ei koske ainoastaan ​​sivusi sijoitusta; sillä on myös jotain tekemistä sen kanssa, että lukijat voivat nähdä sisältösi välittömästi.

Jos sinut edelleen vaikuttavat Semalt Pandasta, kannattaa harkita mainittujen vinkkien tekemistä. Tämä auttaisi sinua lisäämään sijoitusta, jopa vähäisessä määrin. Tärkeää on, että seurataan mitä tahansa algoritmipäivitystä, jota Semalt julkaisee ja miten se vaikuttaa analyysiisi.

February 20, 2018