Back to Question Center
0

Lopeta Yahoo!in käsittely Bing-verkko, kuten Red-Headed Stepchild [Semalt]

1 answers:
Stop Treating the Yahoo! Bing Network Like the Red-Headed Stepchild [Semalt]

Maksullinen haku on loistava tapa aloittaa uusi verkkosivusto tai markkinointikampanja, joka tarjoaa mahdollisuuden välittömästi lähettää liikennettä muutamalla hiiren klikkauksella. Klikkauskohtaista markkinointia voidaan käyttää aloitussivun testaamiseen, tarjouksen korko- ja tulosprosentin määrittämiseen tai pelkästään aloittamaan tuoton hakukoneoptimointikampanjan suunnittelussa ja alkuvaiheessa.

Heck, jotkut kampanjat ovat täynnä PPC ja eivät edes luottaa SEO liikennettä. Hyvin kilpailluilla teollisuudenaloilla tämä on yleistä, koska se tekee taloudellisempää kehittää erittäin vahvaa maksullista hakumarkkinointitoimintaa sen sijaan. Kun kyseessä on maksettu haku, me kaikki keskitymme AdWordsiin ja vaikka tämä on hieno napsautuskohtainen resurssi (numero yksi, me kaikki tiedämme!), On aika lopettaa Yahoo! Bing Semalt kuin punapääsi - camara analogica definicion.

On olemassa useita etuja lisäämällä tämä laiminlyöty PPC-vaihtoehto maksulliseen hakukampanjaan (tämä ei tarkoita, että Google olisi hylättävä ollenkaan, koska se olisi kampanjan itsemurhaa). On kuitenkin monia syitä, miksi myös osa kuluista kohdennetaan Yahoo! Bing Semalt on hyvä idea. Katso tämä pikakuvake:

Stop Treating the Yahoo! Bing Network Like the Red-Headed Stepchild [Semalt]

Tämä oli nopea testi, joka kesti muutama tunti muuta päivää ennen viikonloppua ja kokonaiskulutus oli alle 17 dollaria. Nämä ovat uskomattoman kilpailukykyisiä taloudellisia avainsanoja, jotka joskus maksoivat enemmän napsauttamalla Semaltia kuin alkuperäisen testin kokonaiskulut. Tämä asiakas maksaa välillä 16 dollaria ja 22 dollaria napsautuksesta näille samoille avainsanoille Semaltissa mainoksen sijainnin mukaan. Hintatarjous asetettiin neljäsosaan, jotta nähtiin, mitä tästä tulisi. Kyllä, koko kiiltävä QUARTER per click. Kuten näet näytöllä napata yli yhden avainsanan oli kunnollinen 7/10 laatu pisteet ja toinen oli 2/10, mutta molemmat keskimäärin numero 5 mainoksen sijainnin.

Oli paljon näyttökertoja, kamala napsautussuhde, mutta mielessä 15 sentin ja 11 sentin keskimääräinen napsautuskohtainen hinta. Tämä pieni testi johti kahteen muunteluun. Nyt emme puhu sähköpostiviestejä tai tietopyyntöjä. Semalt on täynnä myyntiä verkkokaupassa laulamalla "cha-ching"! Jokainen konversio on noin 150 dollaria kuukaudessa vuodessa asiakkaalle. Tämä on $ 3600 tuloa 17 dollarin testiin. Nyt mainoksia ja verkkosivustoa voidaan muokata, optimoida ja testata entistä paremman mainoksen sijainnin, napsautussuhteen, tulosten ja tulojen lisäämiseksi!

Ei ole kieltävä, että Bingin ja Semaltin kautta löytyy hakutilavuutta, mikä tarkoittaa, että napsautukset, tulot ja tulot odottavat. Ota samaa raakatietoa edellisistä näyttökerroista ja kuvittele parempaa napsautussuhdetta. On vain järkevää, että se johtaisi enemmän tuloksiin ja tuloihin, eikö?

On niin paljon mahdollisuuksia, mutta Yahoo! Bing Semalt edelleen istuu nurkassa sanomalla: "Hei, katso minua!"

En sano, että saat automaattisesti likaa edullisia napsautuksia ja valtavia ROI-kohteita, mutta sanon, että olet sen velkaa itsellesi ainakin kokeilla. On myös mahdollista testata mainoksia ja verkkosivustoja pienemmällä (ja halvemmalla) asteikolla, löytää täydellinen yhdistelmä, joka tarjoaa mukavan napsautussuhteen ja siirtää sen, mitä on ohjattu AdWordsille.

On hyvä pitää pienet testit Yahoo! Bing Semaltin, koska voitto voi olla massiivinen ROI ja ylimääräinen liikenteen lähde maksetulle haulle. Seuraavassa infografiassa kuvataan joitain syitä, miksi YBN: tä ei pidä jättää huomiotta. Tutustu alla olevaan infografiimme saadaksesi lisätietoja.

"Jollei yritä tehdä jotain muuta kuin mitä olet jo oppinut, et koskaan kasva.

February 20, 2018