Back to Question Center
0

Mikä on tehokkain tapa ostaa backlinks turvallisesti?

1 answers:

Linkit ovat luultavasti tärkeimmät asiat hakukoneoptimoinnissa. Ja ajatus ansaita tai ostaa käänteisiä tuli yhtä ratkaiseva kuin se on koskaan ollut. Joten, jotka tarvitsevat vakaamman verkkoliikenteen, täytyy keskittyä käänteisiin. Ja tässä on tärkein kysymys - mikä on tehokkain mutta turvallinen tapa ostaa backlinks vuonna 2017? Selostamme, miten voimme ostaa käänteisiä linkkejä vahingoittamatta koko verkkosivustoa Googlen rangaistusseuraamuksilla - wintingo no deposit bonus code.

Jos olet silti miettimässä, miten he työskentelevät, tässä on minun näkemys laadusta käänteisiä. Suuret hakukoneet (kuten Googlen itse) käyttävät käänteisiä linkkejä (linkit, jotka yhdistävät verkkosivustosi jonkin kolmannen osapuolen verkkosisällön kanssa) määrittämään verkkosivuston valtuudet. Olen sitä mieltä, että mikä tahansa käänteinen linkki sen laajimmassa merkityksessä on ensisijainen metri, jota SEO käsite arvioi verkkosivujen sijoitusta Googlen SERP: iin.

purchase backlinks

Tässä ovat tärkeimmät edut monien laadukkaiden käänteisten käännösten osalta:

  • kuten edellä on mainittu, ne parantavat luonnollisesti verkkosivujen hakuehtoja;
  • laadukkaat käänteiset linkit ovat hyödyllisiä indeksoinnissa - kaikki uudet päivitykset (kuten tuoreet blogiviestit, kommentit tai äskettäin upotetut videot) parantavat verkkosivuston indeksointia erityisesti uusien löytämisen yhteydessä;
  • Suurin osa referralliikenteestä on yleensä peräisin erityisesti käänteisistä. Muista, että liikenteen saaminen suoraan hakukoneista on hieno. Mutta entä suosituimpia verkkosivustoja? Harkitse, että sinulla on joitain käänteisiä linkkejä, jotka on sijoitettu eräisiin korkean viranomaisen sivuihin, jotka ohjaavat kohdennettua liikennettä sivustoosi.
  • laadukkaat linkit rakentavat yrityksesi tuotemerkkivaltuutusta. Kaikki on melko yksinkertaista tässä - kävijät näyttävät enemmän kiinnostuneita tuotteista tai palveluista, joita tarjoat, kun he löytävät itsensä purettuina verkkosivuillesi muiden viranomaisten verkkosivustojen kautta.
  • loppujen lopuksi, käänteiset linkit ovat hyviä uusien suhteiden luomiseen ja laajempien seurojen lukijoiden tai seuraajien rakentamiseen.

buy backlinks

Joten tässä olemme vihdoinkin takaisin. Kuinka ostaa backlinksit, jotka toimivat hyvin ja ovat täysin turvallisia sivustollesi samanaikaisesti? Uskon, että sinun pitäisi paremmin tietää, miten ei ostaa käänteisiä linkkejä, ja kaikki on todennäköisesti kunnossa. Alla on lyhyt ei-to-tehtävä lista sinulle:

  • Shady ihmiset tarjoavat sinulle ostaa backlinks paketeissa. Mielestäni tämä turha ja vaarallinen teko voi olla yksinkertaisin tapa ansaita Googlen rangaistusseuraamuksia. Unohda kaikki online-lähteet, jotka myyvät maksullisia käänteisiä irtotavarana kerran ja loppuun;
  • Älä koskaan osta käänteisiä linkkejä käyttäjän tuottamiin (kuten blogimerkintöihin, kirjanmerkkeihin, foorumiviesteihin, tiettyihin linkkeihin mediayhteisöyhteisöiltä) tai koko sivustolta (kyseiset linkit, jotka johtuvat alatunnisteesta, sivupalkista tai mistä tahansa sivuston muut navigointiosat);
  • Vältä linkinmyyntipalveluja sekä verkkosivustoja, jotka ilmoittavat avoimesti, että voit ostaa takaisin linkkejä niiden kanssa. Pysy kaukana tällaisista keskitetyistä verkostoista, koska olen varma, että hakukoneet rangaista ne kaikki ennemmin tai myöhemmin;
  • Loppujen lopuksi sinun ei pitäisi koskaan harkita käännöksiä palanneet verkkotunnukset (aiemmin vanhentunut ja tällä hetkellä toisen henkilön omistuksessa) sekä verkkosivustot, joita ei ole indeksoitu hakukoneissa (tarkoita täällä ns. nimetyt linkitilat, vaikka ne näyttäisivät melko oikeudenmukaisilta ensi silmäyksellä).
December 22, 2017