Back to Question Center
0

Yksinkertaiset vinkit, miten luoda SEO-ystävällinen aloitussivu?

1 answers:

Cold search -liikennettä ei ole helppoa. Nykyään jokainen käyttäjä, joka saapuu tiettyyn Google-kyselyyn, saa suuren valikoiman niikeihin liittyviä verkkosivustoja, jotka kaikki yrittävät saada hänet pysymään. Tämä suuri valinta on monimutkainen online-liiketoiminnan edistämisen prosessi - a pill to lose weight fast. Jotkut verkkokauppiaat lähtevät hedgehow-verkosta ilman minkäänlaista tai vähäistä voittoa heidän online-liiketoiminnastaan.

how to do a landing page

Jotta vältät virheet alusta alkaen, sinun täytyy oppia luomaan aloitussivu parhaalla mahdollisella tavalla. Jos et halua, että käyttäjät käyvät vain sivuillasi, sinun on tehtävä heidän toimiaan, kun he tulevat sivuillesi. Siksi sinun on aloitettava aloitussivusi helppokäyttöinen ja harjoitettava.

Tässä artikkelissa on joitain työtapoja, jotka voivat tehdä aloitussivusi hyvin muunnettuna ja SEO-ystävällisiksi.

  • Toiminto-ehdotus

Toimintasuunnitelma on olennainen osa minkäänlaista laatua muotoiltu aloitussivu. Potentiaalisten asiakkaiden on saatava selkeät ohjeet, mitä he tarvitsevat ja miksi juuri tuotteesi tai palveluidesi avulla he voivat auttaa heitä parempaan elämään. Toimintosignaaleja kutsumalla kerro sivustosi kävijöille, mitä tehdä. Esimerkiksi "shop now", "order", "call right now", "subscribe" ja niin edelleen.

Nämä soittokohtaiset signaalit siirtävät verkkosivustosi kävijöitä edelleen konversiosuppilossa. Siksi sinun pitäisi antaa heille selkeät ja täsmälliset ohjeet, mitä heidän on tehtävä seuraavaksi sivustossasi. Ei ole suositeltavaa käynnistää paljon kutsumia toimia aloitussivullesi, joten et voi häiritä käyttäjiä ensisijaisista tiedoista. Varmista, että toimintapuhelusi näkyvät vähintään kerran visuaalisessa piirissä, ilmeisesti sivun keskellä ja napinläpäisevässä. Jos sisältösi asetetaan taitteen alapuolelle, toista vielä kerran toimintopainiketta.

  • Tarjous

Yleensä tarjouksesi on, mitä annat asiakkaillesi vastineeksi heitä tekemään mitä haluat. Selkeä ehdotus on kiistämätön osa minkä tahansa aloitussivun. Ehdotuksesi luo asiakkaan ostopäätöksen. Se voi olla alennuksen, ilmaisen kokeilun, ilmaisen tuotteen version, valkoisen kirjan tai lahjan muodossa. Jos haluat vetää sivustosi kävijät edelleen konversiosuppilosta, sinun on houkuteltava käyttäjiä ainutlaatuisilla ehdotuksilla, jotka tekevät lähteestään parempia kuin markkinat markkinarakoisimmat kilpailijat. Näin saat mahdollisuuden näyttää potentiaalisille asiakkaille, kuinka arvokas palveluesi ja kuinka he voivat hyötyä ostosta. Esimerkiksi konsulttiyritys voi tarjota käyttäjille ensimmäisen vapaan kuulemisen, joka on tosiasiassa kokous, jossa kuvataan, miten ihmiset voivat hyötyä yhteistyöstä tämän yrityksen kanssa.

December 22, 2017