Back to Question Center
0

Voinko käydä helposti SEO yritykseni verkkosivuilla tehdä kaiken yksin?

1 answers:

Moderni solopreneur ja oman online-liiketoiminnan käyttäminen on aina haastavaa, myönnän. Joka päivä on paljon vastuullisia tehtäviä, jotka odottavat sinun tarkkaa huomiota, puhumattakaan hakukoneoptimoinnista, joka tunnetaan todella aikaa vievältä ja työlästä. Joten, on mahdollista ajaa helposti SEO strategiaa, joka toimii hyvin oman pienen online-liiketoiminnan? Katsotaanpa.

easy seo

Ennen kuin aloitamme, sinun on kohdattava se - oikean optimoinnin suorittaminen on kattava ja pitkäaikainen työ. Jopa helppo SEO strategia on maraton, eikä sprintti. Kyllä, saat joukon testattuja vinkkejä, joiden avulla voit parantaa sivujesi sijoituksiasi Googlen hakutulossivulla - attrezzatura per palestra milano. Mutta pidä se mielessä - ei olisi välittömiä tuloksia tai välitöntä parannusta. Sinun ei pitäisi odottaa heitä, tarkka. Jatka työskentelyä, ja olen varma, että seuraat ensimmäisiä edistysaskeleitasi.

.

Siksi web-sivujen laadullinen sisältö on selkärangan perusta, joka yleensä määrittelee sivustosi sijoituksen alusta alkaen. Suosittelen täten seuraavia asioita:

  • Luo korkealaatuista sisältöä, joka on täysin tärkeä sekä nykyisille liiketoimintatavoille että näkymille.
  • Tee tekstistäsi käyttäjäystävällisellä tavalla, tee kaiken yksinkertaiseksi, selkeeksi ja helppolukuiseksi
  • Tee kaikki kirjoituksesi hyödyllisiksi, informatiivisiksi ja inspiroiviksi,

Tutkimus

Jotta sisältösi tyydytettäisiin oikealla tavalla avainsanoja ja keskeisiä lauseita, sinun on käsiteltävä avainsanatutkimusta. Mutta älä pelkää - se ei ole pelottava tehtävä, jos se tehdään oikealla työkalulla. Näin pystyt löytämään tärkeimmät asiaan liittyvät avainsanat, joita potentiaaliset asiakkaat käyttävät todennäköisimmin hakuun. Ajatus tässä on löytää oikeat avainsanat, joita esiintyy usein kuukausittaisissa hakuissa, mutta ilman liikaa kilpailua samanaikaisesti.

Tiheys

Pidä oikea avainsanatiheys. Säilytä sivusi sisältö keskimäärin noin 2-3 prosenttia. Mutta älä koskaan käytä väärinkäyttöä täyttämällä liian monia avainsanoja vain asettamalla ne satunnaisesti. Tämä ei toimi. Lisäksi väistämättä vaikuttaa sisällön laatuun, mikä johtaa erittäin huonoon (jos ei nollaan) edistymiseen korkeammissa rankingissa.

simple seo

URL-osoitteet

Älä epäröi saada avainsanaa tai jopa yhtä tärkeää pitkäjännitystä. Näin voit saada käyttäjäystävällisen navigoinnin, sitouttaa enemmän kävijöitä jakamaan sisältöäsi ja tekemään jokaisesta sivusta paremman näkyvyyden indeksointia varten. Kaikki yhdessä.

Sosiaalinen media

Käytä suosituimpia sosiaalisen median puitteita (kuten Facebook, Twitter, Instagram jne.) vahvempi online-läsnäolo ja tehokkaampi verkkosivuston käyttöoikeus. Näin lähetät hyvin positiivisen signaalin Googlelle ja muille hakukoneille, joita kannattaa sijoittaa korkeammalle. Ei tarkoita sitä, että voit harjoittaa valtavaa orgaanista liikennettä, joka tulee lähinnä sosiaalisesta mediasta.

December 22, 2017