Back to Question Center
0

Mitä minun pitäisi tietää ajaa minun verkkosivuilla ranking SEO palvelut?

1 answers:

Googlen hakukoneen tiedetään käyttävän yli 200 erilaista tekijää sen todella hienostuneella ranking-algoritmilla. Koska sitä ei ole koskaan paljastettu, paras näkemyksemme ja tietämyksemme perustuu pääosin alan asiantuntijoiden käytännön kokemukseen. Kuitenkin useimmat johtavista verkkovastaavista sekä huipputason digitaalivirastoista keskittyvät huomattavasti vähemmän eri tekijöihin tarjoamaan SEO-palveluita jopa suurimmassa mittakaavassa ja vaikeuksissa.

ranking seo services

No, näemme, että kaikki ranking-tekijät eivät saaneet yhtäläistä voimaa, joten niiden vaikutus Googlen hakualgoritmiin on melko erilainen. Joten, onneksi meidän ei tarvitse pohtia sitä valtavaa joukkoa yli kaksisataa kohdetta. Sen sijaan näemme tärkeimmät signaalit, joista meidän pitäisi huolehtia ennen kaikkea - remote computer support companies. Eikä ole väliä, haluatko parempana tehdä hakukoneoptimoinnin itse tai olet todennäköisesti päättänyt ajaa sivustosi sijoitusta viraston tarjoamiin SEO-palveluihin - sinun on parasta tietää nämä kolme tekijää ennen kaikkea:

Sivun sisältö

Sisällön laatu tunnustetaan tärkeimmäksi ranking-tekijäksi, kun Google-algoritmi ottaa hakusijoituspäätöksen jokaiselle verkkosivulle verkossa. Ja viimein se vahvistettiin vielä kerran, tällä kertaa eräillä entisen työntekijän työntekijöillä. Niinpä voimme unohtaa nämä ajat (noin kaksi vuotta sitten), kun ensisijainen painopiste oli siirretty välittömästi avainsanoihin keskittyviin konekirjoituksiin. Nyt korkealaatuisen sisällön tärkeä merkitys luonnollisessa kielessä on taas! Joten sinun pitäisi keskittyä tekemään vain arvokkaan, helppokäyttöisen sisällön rakentamista, joka sisältää runsaasti infografisia tietoja, videoita ja useita kuvia, eikä vain pidä yllä korkean avainsanan tiheyttä.

Laatu Linkkirakennus

Sinulla on tarpeeksi linkkejä verkkosivuston liittämiseen mahdollisimman monien muiden verkkosivujen kanssa.Ainoa asia, jonka pitäisi nyt harkita, on, että vuosien aikana Google-algoritmit eivät ole koskaan pysähtyneet kehittymässä ja kehittymässä. Ja mitä meidän on kohdattava - nyt hakukone "tietää", miten tehdä ero luonnollisten (orgaanisten) linkkien välillä ja keinotekoisia, joita käytetään yhä yleisemmin korkeamman pisteet saavuttamiseksi. Näin suosittelen, että unohdat irtotavarana olevat maksulliset linkit tai kaikki muut mustat hatut sekä harmaahihan linkitysmenetelmät. Sinun on parempi laskea vain laadukkaiden linkkien määrä, sen sijaan, että ryhdyisiin manipuloimaan, lisäksi omalla vastuullasi rangaistusta.

Mobile Responseivity

Ensimmäinen näkynyt loppuvuodesta 2016 nyt Google on siirtynyt kokonaan vaihtoehtoiseen indeksointiin. Tarkoitan, että työpöytäpohjaisen verkkosivuston käyttäminen kätevällä mobiiliystävällisellä versiolla ei ole koskaan ollut niin järkevä. Itse asiassa, jotta saavutat korkeimman sijoituksen Googlen SERP-luetteloissa, sinun on työskenneltävä mobiilimedian optimoinnissa missään olosuhteissa. Vain yksi kylmä tosiasia - viimeisimmän kyselyn mukaan Googlelle myönnettiin kaikkein näkyvimpiä verkkotunnuksia, jotka löytyivät 100 parhaan hakutuloksen joukosta. Erityisesti käytettiin mobiililaitteisiin reagoivia ratkaisuja verkkosivujen rakentamiseen. Joten nyt mobiilivalmius on tärkeätä nyt, joten harkitse tekemällä tavaraa mahdollisimman pian ylläpitämällä nykyistä kasvustasi rankingissa SEO-palveluilla. Se olisi kaikki mitä tarvitset, ainakin nyt.

December 22, 2017